Za Pedju,molim hitan odgovor
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 26, 2006 9:22 pm
Za Pedju,molim hitan odgovor
Dragi Pedja,ja sam jedna uplasena buduca mama.Naime,u 6+6 sam nedelji trudnoce i juce sam bila na pregledu.Nemam razloga da sumnjam u strucnost svoje dr,samo zelim da mi i vi malo razjasnite situaciju.Srcana akcija je registrovana,velicina ploda odgovara gestacijskoj nedelji i sve bi bilo super da dr nije konstatovala nesto vise plodove vode.Znam da je rano za plodovu vodu i utoliko me vise brine sto nje cak ima i viska,sada u 7 nedelji.Zanima me zasto se to javlja,da li ima veze sa eventualnim deformitetom ploda
i sta mogu da ocekujem ubuduce,tj.moze li biti nekih komplikacija sa bebom?Hvala najlepse!

-
- Novi član

Dijagnoza:grav ml.(6,5 nedelja)
Terapija:kontrola za 5 nedelja,tada detaljan UZV i DOUB
Hvala na brzom odgovoru!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ovo mora da je neki ozbiljan ginekolog !
Poznavanje izvore plodne vode, mehanizam protoka i obnavljanja, kao i normalnu kolicinu za odredjenu starost trudnoce spada u jedan od bazicnih tema u porodiljstvu, dakle...polyhydramnion u 6 nedjelji je non sense ! ili prevedeno na naski...cista glupost !
Vama sve najbolje !
Sve bi bilo super, da doktorka nije nadrealista !6+6 sam nedelji trudnoce i juce sam bila na pregledu.Nemam razloga da sumnjam u strucnost svoje dr,samo zelim da mi i vi malo razjasnite situaciju.Srcana akcija je registrovana,velicina ploda odgovara gestacijskoj nedelji i sve bi bilo super da dr nije konstatovala nesto vise plodove vode
Poznavanje izvore plodne vode, mehanizam protoka i obnavljanja, kao i normalnu kolicinu za odredjenu starost trudnoce spada u jedan od bazicnih tema u porodiljstvu, dakle...polyhydramnion u 6 nedjelji je non sense ! ili prevedeno na naski...cista glupost !
Vama sve najbolje !
Pozdrav,
ObGyn
ObGyn
-
- Novi član
Hvala Vam,draga Obgyn i dragi DrPedja!To mi je postala nocna mora,obzirom da sam po internetu trazila sve o tome,pa kad sam videla sta moze biti uzrok itd.,nije mi bilo dobro!Medjutim,nigde nista nije bilo vremenski odredjeno,tj. kada se moze javiti,pa nisam znala je li moguce i ovako rano da se to vidi.U svakom slucaju,PUUUNO hvala i Pedji i Obgyn i drago mi je da ste se oboje slozili da je to nemoguce
.Ja nastavljam da uzivam u ovoj tako zeljenoj,novoj i lepoj situaciji,potpuno rasterecena,zahvaljujuci vama!Pozdrav svima!