Покушаћу на што једноставнији начин да објасним шта је у питању.
Наиме, девојка и ја још нисмо имали редован однос, али је било предигри али не директно голим телом нас обоје, већ је то било преко доњег веша. Услед једне предигре, услед ерекције, дошло до минималног избијања на површину пениса течности. Ја сам имао доњи веш на себи. Девојка није имала веш на себи. На спољном делу мог доњег веша су се приметиле тачкице, као да је било мокро од сперме. Пенис (који је био у доњем вешу) је у тим тренуцима био у висини вагине. Девојка се плаши да то може изазвати трудноћу. Занима ме како може доћи до трудноће, да ли на овај начин преко веша, колика количина спреме је потребна да се остане у другом стању? Сада је у данима када треба да добије менструацију, па чекамо да видимо. У међувремену сам одлучио да потражим помоћ од Вас на медицинском форуму. Напомињем још једном, није дошло до директног контакта између пениса и вагине, већ се одигравало преко веша.
Унапред се захваљујем на одговору.
moguća trudnoća - hitno!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 17, 2006 5:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
moguća trudnoća - hitno!
Veliki Meda.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 17, 2006 5:04 pm
- Kontakt:
zavisi sta podrazumevas pod jako mladi? znam toliko da je malo ljudi u nasim godinama nevino.Alabama napisao:Malo verovatno, praktichno nikako.
Nisam lekar, ali za toliko znam.nema sekiracije.
Jako simpatichno napisan post, mora da ste jako mladi, i da se bavite tehnikom???
dakle, ja sam imao donji vec, devojka nije, i to nije moguce da dodje do trudnoce, ako sam dobro razumeo?
Veliki Meda.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Ništa nije teoretski nemoguće u ovom svetu...ali kako već Alabama reče, ovo je toliko malo moguće da je praktično nemoguće.
Ti čak nisi ni ejakulirao već je u toku erekcije izbila presemena tečnost koja teoretski sadrži spermatozoide u nekim slučajevima (npr. ako je neposredno pre toga bila ejakulacija pa je deo spermatozoida ostao u uretri).