NE MOGU DA UDJEM

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
vikitor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 08, 2006 8:37 pm

NE MOGU DA UDJEM

Post od vikitor »

Moja devojka i ja smo nedavno resili da prvi put stupimo u odnos a oboje smo nevini! Tu su nastali problemi! Ja ne mogu da udjem penisom u nju!!! Prvo sam probao da udjem jednim prstom i uspeo sam mada je rekla da oseca male bolove. Onda sam uzeo 2 prsta i isto sam uspeo da udjem ali mnogo teze i nju je mnogo vise bolelo! Kada sam na kraju prineo svoj penis dole nisam mogao da ujem uopste a ona se zalila na bolove! Sta je problem? Da li se ona stegla pa ja nisam mogao da udjem ili je njen himen nekako cudan da nece da pukne (usput da mi neko objasni sta je u sustini himen i gde se tacno nalazi)? Molim vas pomozite!!!
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Vikitor, or Viktor,...
Kako bi bilo da Vi i Vasa djevojka prije nego sto pocnete seksualne odnose, odete u biblioteku ili pretrazite internet i naucite dvije elementarne lekcije prije nego sto pocnete da se igrate seksualnih igara.

Lekcija broj 1:

Anatomija zenskih i muskih polnih organa.
Fiziologija seksualnog odgovora ( koja se veoma razlikuje kod zena i muskaraca.

Lekcija broj 2:

Kako da se zastitimo od nezeljene trudnoce ?
Kako da ne postanem tata/mama u 15-oj ?
Kako da uzivam u seksu a ne uzrokujem probleme ?

Ajde da obe ove lekcije procitate i NAUCITE a da se onda bavite tehnickih problemima...sa kojima isto ovaj forum moze da pomogne...ima mnogo dobrih ljudi koji ce da Vam daju koriste savjete.

O kontracepciji mozes da nadjes mnogo vec napisanih odgovora ako koristis 'pretrazivac', dakle...pocni odmah !

I zapamti...nista nije sramota pitati ! stradaju oni koji ne pitaju !
Srecno i tebi i tvojoj djevojci.
Pozdrav,
ObGyn
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Na Googlu postoji gomila informacija, nažalost na engleskom. Ukucaj "female sexual anatomy", "sexual response" i slično.

Što se problema tiče, devojka verovatno nije opuštena, možda nije ni dovoljno uzbuđena. Zato je bitno poznavati žensku anatomiju i način na koji se devojke uzbuđuju. Generalno, potrebno im je više maženja i upoznavanja sopstvenog tela i onog što im prija. Guranje prstiju i bilo čega drugog :-P dolazi tek na kraju.

Tvoj problem nije redak, dosta ljudi pokušava više puta. Možda će pomoći da se samo mazite i istražujete, bez pritiska da mora nešto konkretno da se desi. Kad-tad će se devojka opustiti i sama poželeti da pređe granicu. :)

Kondom je obavezan, zatrudneti se može prvi put isto tako lako kao i dvadeseti.

Pozdrav
Odgovori