Problemi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 24, 2005 12:18 am
Problemi
Imama 27 godina. Šest meseci sam u braku, nisam bila u drugom stanju. Na pregledu kod doktora (privatnog) rečeno mi je da imam DEGENERATIO MYCROCYSTICA OVARII BILL, nalaz na grliću uredan i šiljaste kondilome na ulazu u vaginu,CHL negativan. Pila sa TAB RUNAC , DRAG CHYMORAL FORTE i koristila vaginalete. Rekla mi je da đdođem za mesec dana da uklanim kondilome (laserski). Međutim, otišla sam u bolnicu, kod ginekologa i ustanovio je leukoplakičnu promenu oko samog ulaza u vaginu, da nema potrebe da se laserski uklanjaju kondilomi jer nisu zauzeli maha i nisu oformljeni ( postoji virus),i da sve to može da nestane za 3 do 6 meseci. Može li mi neko pojasniti kakve su to leukoplakične promene. Da li te promene prave neke smetnje, jer bi želela da ostanem u drugom stanju i da li smem uopšte da imam nezaštićene odnose?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 4:37 pm
Ovako:za leukoplakiju ne znam,to ce morati neko strucniji,ali se kondilomi MORAJU skidati,i to sto pre,kad ih ima mnogo manje,jer je jednostavnije i brzi je oporavak.Kondilomi su virusna infekcija i zarazni su,tako da dokle god ih imas,mozes da zarazis i druge,ai iako ih sad nemas na grlicu,moze se preneti sa vagine na njega,sto takodje komplikuje stvar.Tako da ti je moj savet,da se resis toga sto pre,i to nece proci samo od sebe.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 4:37 pm
Ovako:za leukoplakiju ne znam,to ce morati neko strucniji,ali se kondilomi MORAJU skidati,i to sto pre,kad ih ima mnogo manje,jer je jednostavnije i brzi je oporavak.Kondilomi su virusna infekcija i zarazni su,tako da dokle god ih imas,mozes da zarazis i druge,ai iako ih sad nemas na grlicu,moze se preneti sa vagine na njega,sto takodje komplikuje stvar.Tako da ti je moj savet,da se resis toga sto pre,i to nece proci samo od sebe.