Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
mene nervira da budem bleda preko zime, a s druge strane, jos vise me nervira flekav izgled koji se dobije koriscenjem,recimo, vichy kreme za samopotamnjivanje, jer na mestima gde imam bubuljicu ili mitisere, koza bude tamnija.
jovanaklea napisao:mene nervira da budem bleda preko zime, a s druge strane, jos vise me nervira flekav izgled koji se dobije koriscenjem,recimo, vichy kreme za samopotamnjivanje, jer na mestima gde imam bubuljicu ili mitisere, koza bude tamnija.
Nije samo Vichy i sa ostalim kremama sam imla sličan problem. Pore su mi proširene i to se nekako "napuni" bude tamnije i izgleda kao mitiser do mitisera. Grozno
Jedina Niveina krema koju koristim i volim je krema za samopotamnjivanje, ali je NIKAD ne mazem na lice, pre svega jer je masna, a i nikad boja ne moze da se skida ravnomerno, pa lice deluje flekavo i prljavo.
upravo videh da uriage ima neku toniranu kremu za osetljivu kozu
"Roseliane" kolekcija, u dve nijanse. Ali, na sajtu mi deluje da je pakovanje jako malo (20tak ml). Da li je neko koristio i posto je?