avene za osetljivu normalnu/mješovitu kozu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Jovanaklea, ne koristim nista za samopotamnjivanje ni tonirane kreme.. jako svetlog tena sam, tako da su mi sve tonirane kreme tamne.
jovanaklea
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am

Post od jovanaklea »

mene nervira da budem bleda preko zime, a s druge strane, jos vise me nervira flekav izgled koji se dobije koriscenjem,recimo, vichy kreme za samopotamnjivanje, jer na mestima gde imam bubuljicu ili mitisere, koza bude tamnija.
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Bezveze, nisam znala da se takve stvari desavaju...
Njanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 7:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Njanja »

jovanaklea napisao:mene nervira da budem bleda preko zime, a s druge strane, jos vise me nervira flekav izgled koji se dobije koriscenjem,recimo, vichy kreme za samopotamnjivanje, jer na mestima gde imam bubuljicu ili mitisere, koza bude tamnija.
Nije samo Vichy i sa ostalim kremama sam imla sličan problem. Pore su mi proširene i to se nekako "napuni" bude tamnije i izgleda kao mitiser do mitisera. Grozno
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nenna »

Jedina Niveina krema koju koristim i volim je krema za samopotamnjivanje, ali je NIKAD ne mazem na lice, pre svega jer je masna, a i nikad boja ne moze da se skida ravnomerno, pa lice deluje flekavo i prljavo. :-?
jovanaklea
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am

Post od jovanaklea »

upravo videh da uriage ima neku toniranu kremu za osetljivu kozu
"Roseliane" kolekcija, u dve nijanse. Ali, na sajtu mi deluje da je pakovanje jako malo (20tak ml). Da li je neko koristio i posto je?
Odgovori