avene za osetljivu normalnu/mješovitu kozu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am
avene za osetljivu normalnu/mješovitu kozu
pricam o:
• URAVNOTEŽUJUĆA HIDRATANTNA KREMA
• BLAGI GEL ZA ČIŠĆENJE KOŽE
• BLAGI PILING ZA OSJETLJIVU KOŽU
Sta mislite, mozda je to pravi odgovor na nase probleme? Mozda je nasa mesovita koza u stvari osetljiva, pa reaguje na spoljne promene tako sto se pojacano masti i samim tim "puni" mitisere?
Da li je neko ovo probao?
Sta mislite, mozda je to pravi odgovor na nase probleme? Mozda je nasa mesovita koza u stvari osetljiva, pa reaguje na spoljne promene tako sto se pojacano masti i samim tim "puni" mitisere?
-
- Stalni član
-
- Stalni član
-
- Stalni član
Znam.
Na celu skoro da ih nemam.. nos je problematican ali se dobar deo sredi maskama.. onaj deo pored nosa, ima ih ali su nekako u dubini pora, pa se ne vidi mnogo.
Brada imam ih bas puno, ali se vide tek kad zategnem kozu prstima, ali ove prokletinje koje doprinose da mi koza izgleda neravno me izludjuju!!!
Na celu skoro da ih nemam.. nos je problematican ali se dobar deo sredi maskama.. onaj deo pored nosa, ima ih ali su nekako u dubini pora, pa se ne vidi mnogo.
Brada imam ih bas puno, ali se vide tek kad zategnem kozu prstima, ali ove prokletinje koje doprinose da mi koza izgleda neravno me izludjuju!!!
-
- Stalni član
Ima ga po nasim apotekama. Posto ga koristim vec desetak dana, uradicu sada mali 'review'jovanaklea napisao: GEL DEMAQUILLANT DOUCEUR
ne znam da li ga uopste i ima u nasim apotekama

Gel jeste blag, to je meni prvi gel za umivanje u zivotu koji zapravo mogu da koristim (sve sto zahteva previse vode za ispiranje, a gelovi u odnosu na mleko to jesu, smeta mojoj kozi, izaziva crvenilo i zatezanje). Ne kazem da je savrsen, povremeno osetim blago zatezanje ali sve ostalo mi zateze kozu bar 10 puta vishe. Godinama koristim L'orealovo mleko Ideal balance, i ono mi je ok, al' sad sam htela da probam Avene

Dizajn flashice je problematichan - kad god stisnes onu pumpicu izadje vishe gela no sto zapravo zelis

Najbitnije - ne isushuje kozu i samim tim ne izaziva kontra-reakciju da koza luchi jos vise sebuma i postaje masnija. Radi ono sto mu ime kaze -> "blago chisti" i to je to

-
- Stalni član
Pa ima vec nekoliko dana kako sam ostala bez kreme, mazem Rosal Intui za masnu kozu samo zato sto nemam drugu! Najverovatnije cu sutra kupiti Nivea mattifying moustirusing day care kremu, mislila sam da uzmem neku bolju dnevnu hidrantnu, ali kao i dobar broj ljudi sa ovog foruma
- ne znam koju... I nisam u Beogradu trenutno nego u Vranju pa ovde i nemam sta da kupim.

Pa ima vec nekoliko dana kako sam ostala bez kreme, mazem Rosal Intui za masnu kozu samo zato sto nemam drugu! Najverovatnije cu sutra kupiti Nivea mattifying moustirusing day care kremu, mislila sam da uzmem neku bolju dnevnu hidrantnu, ali kao i dobar broj ljudi sa ovog foruma
- ne znam koju... I nisam u Beogradu trenutno nego u Vranju pa ovde i nemam sta da kupim.

Re: avene za osetljivu normalnu/mješovitu kozu
• URAVNOTEŽUJUĆA HIDRATANTNA KREMA - Avene Hydrance Optimale LIGHT > danjujovanaklea napisao:pricam o:
• BLAGI GEL ZA ČIŠĆENJE KOŽE - Avene Cleanance Soapless Gel Cleanser - i danju i nocu:)
• BLAGI PILING ZA OSJETLJIVU KOŽU - Avene Diacneal > nocu