Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.
kako da zaustavim preskakanja koja su uglavnom ujutro kad se probudim i molio bi za objasnjenje sta je to hypercineticum .prosao sam sve analize :krv,EHO srca , EKG, ultra zvuk srca i svih organa , kolor dopler i sve je u najboljem redu medjutim ja i dalje imam ta preskakanja koja mi skrecu paznju i prilicno me uznemiravaju .Ponovo sam bio kod kardiologa i rekao mi je da je sve to na nervnoj bazi i da pijem propranolol 1\4 ujutro i uvece i sumece tablete magnezijuma a bromazepam po potrebi .molim vas za komentar i dali su ta preskakanja opasna i sata znaci taj -hypercineticum-KAKO DA SE OSLOBODIM RAZMISLJANJA O TIM PRESKAKANJIMA dali trbam posetiti psihijatra HVALA
Hiperkinetikum - je samo deo dijagnoze, ne znaci nista, a i nije standardna dijagnoza po Medjunarodnoj Klasifikaciji Bolesti (MKB-10). Da li koristite to sto Vam je dao kardiolog? Trebalo bi posetiti psihijatra, ako vec kolega misli da imate potpuno zdravo srce. Ali, pre toga je NEOPHODAN Holter-Ekg.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.