Bol u glavicu penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Bol u glavicu penisa
Pozdrav, imam 14 god i imam problem na glavicu penisa boli me kada smaknem kozicu sa njega i pipnem i iznenada zaboli. Da li je to normalno posto sam pitao moje drugove da li njih boli oni su rekli da i njih je bolelo pre ali sad ne. I kako da uklonim bol?
Re: Bol u glavicu penisa
Normalno je da osetljiv u mladim godinama, vremenom se ta bolna osetljivost smanji i izgubi, tj postane normalno osetljiv, bez bola
Sasvim normalno u tvojim godinama da ti je dlavić osetljiv, može ti biti od pomoći da rešiti problem sledeći savet. Da prilikom kupanja obratiš pažnju na glavić (stim da povučeš kožicu) i dobro nasapunjaš da bi ti glavić i predeo okolo bio u dodiru sa rukom i vodom.
Kada ideš u WC isto postupiš povučeš kožicu i da da držiš za glavić.
Da ti bude koliko je god moguće glavić izvan kožice i u samima gaćama. Sa ovih par saveta nadam se da će ti se smanjiti osetljivost glavića i da ćeš uživati u svemu što ti predstoji sa sa svojim vršnjakom.

Kada ideš u WC isto postupiš povučeš kožicu i da da držiš za glavić.
Da ti bude koliko je god moguće glavić izvan kožice i u samima gaćama. Sa ovih par saveta nadam se da će ti se smanjiti osetljivost glavića i da ćeš uživati u svemu što ti predstoji sa sa svojim vršnjakom.

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 25, 2018 10:36 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
I think that this question is very good.