Visok krvni pritisak Savjet molim
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Visok krvni pritisak Savjet molim
Utripovala si samo .
123kruno napisao:Imam 47 godina i od tableta pijem Bisoprolol2,5mg omeprazo za zeldac i opipramol za strah i anksioznosti Prije 7 dana sam bila kos dr pritisak 120-80 posalje me na ekg pod opterecenjem tamo nadje da je visok pritisak Danas sam stavila onaj holter Moj problem je sto me sinoc bolila glava vrat kao da e nesto stisce i tad mi je bio 150-100 Ne znam sta da radim kako se promjenio toliko za 7 dana Osjecam kad je visok tresem se panika me hvala obrazi crveni i maolprije gledam onaj aparat sto mijeri 168-90 Strah me a strah samo povecava Ima li ko kakav savjet kako da se smirim i da ne gledam kad duva i mjeri pritisak svaki 15 minut ai sve je veci i veci
Gledajuci tvoje postove smatram da bi trebala posetiti psihijatra i konsultovati se sa njim za posete psihologu jer sve ovo lici na neurotsku hipohodrijazu. Briga i strah za zdravljem je normalna, ali u osnovi kod tebe ije strah vec anksioznost, strah od mogucih bolesti koje ne postoje. Prema tome, psiholog je neophodan ...
Neophodna je fizicka aktivnost da se razbistri mozak , a psiholog slabije .
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 18, 2018 10:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
obolele oci-igra oko
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 29, 2018 2:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Predlažem ti da zapratiš jutube kanal Zivot u Norveskoj, i pogledaš lika i njegovu epizodu Bez tableta