Javljam vam se iz Malmea.Cula sam da uspesno lecite sterilitet.
Ja imam 41.god i do sada sam 7 puta radila vestacku oplodnju-na zalost bezuspesno.Jajne celije se oplode bez problema svaki put ali posle insiminacije se ne zadrze dugo u materici.(Jednom je oplodnja uspela ali se fetus nije razvijao).Razlog zasto ne mogu normalnim putem da ostanem trudna je zacepljenje Tubaeuterina(mislim da se tako pise na latinskom) to su pipci koji trebaju da povuku oplodjen plod u materucu.Ja sam to operisala pre 15god. i odmah posle operacije ostala trudna ali se plod zakacio za jajovod i morala sam na hitnu operaciju.Posle toga sam pokusavala i dalje da ostanem trudna prirodnim putem ali nisam.Zato pokusavam vestacku oplodnju.Da li bi mogli da me posavetujete sta bih jos mogla da pokusam jer sam cula da ste vi pomogli mnogim zenama koje imaju slicnih ili istih problema.Ja uskoro punim 42.god. i nemam jos mnogo vremena,nadam se da vi mozete da mi pomognete.Ako vi smatrate da ne mozete ovim putem ja sam spremna da dodjem kod vas i da se sretnemo licno.Ja zivim i radim u Sveckoj.
Nadam se da ce te imati vremena da procitate i odgovorite na moje pismo.Unapred zahvalna Svetlana!
Moj mail je:[email protected]
Kod: Obeleži sve