pokvaren zub i bubuljice

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

pokvaren zub i bubuljice

Post od chokoladica »

pitanje ce nekim mozda delovati glupo ali meni nije...
naime,imam problema sa bubuljicama,ono sto me zacudilo jeste kada me kozmeticarka pitala da li imam pokvarenih zuba.
:o
imam jedan zub,ustvari samo koren zuba,davno je pukao, ne boli me,ali se povremeno stvara neka fistula pored toga zuba.i zub do njega koji je popravljen, imam osecaj kada se pojavi fistula ispod ovoga korena da mi gura ovaj popravljeni zub,kao neki pritisak.ostali zubi su zdravi.ne bojim se zubara ali jednostavno sam lenja da odem da izvadim ovaj koren.
prihvatam sve kritike :oops: i da li je moguce da koren ima veza sa bubuljicama.
miminamama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 7:52 am

Post od miminamama »

Iskreno, nisam nikad videla da zub sa procesom posredno ili direktno uzrokuje akne, sto ne znaci da je to nemoguce :). Vidjala sam raznorazne posledice stomatoloskih problema, ali misljenje na fokus (zariste) su obicno dermatolozi trazili zbog nekih drugih oboljenja.
Kako god, ja bih vam od srca preporucila da resavate taj problem sa zubom, jer cak i ako ne bude nekog poboljsanja sto se tice akni, izbeci cete neke druge zdravstvene probleme.
Sve najbolje, od srca :).
Odgovori