Ako moze "mala"pomoc

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Bonjovi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 26, 2006 9:45 pm

Ako moze "mala"pomoc

Post od Bonjovi »

Da li neko zna kako se leci konjuktivitis. oci su mi uglavnom ujutro crvene, nista me ne pecka, samo su crvene. Bio sam i kod raznih doktora, vadili su bris, nema bakterija, probao sam razne masti, ali nista. Ako neko ima slicno iskustvo, molim za odgovor.Hvala!
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od klio »

Konjuktivitis je dakle upala konjuktive,te je akutna ili hronicna obavezno pracena nekim od sledecih simptoma-bol,peckanje,svrab,pojacana sekrecija.Samo crvenilo oka ne moze se nazvati konjuktivitisom.Da li konzumirate alkohol ?Da li je Vase radno mesto vezano sa naprezanjem vida ?Da li ste dalekovidi ?Da li ste nekontrolisano koristili kapi poput Prokulina ?Jeste li proverili glikemiju ?
To su neke polazne tacke za razresenje porekla crvenila ociju bez drugih simptoma.Puno pozdrava.
Bonjovi
Novi član
Novi član

Post od Bonjovi »

Pa,radim u farbari,gde ima boja,lakova,praskova...Pa mozda mi to iritira oci... Hvala na interesovanju, Klio i pozz
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od klio »

Kupite u apoteci kapi Isomar occhi,italijanske kapi koje u sebi sadrze vestacke suze i ekstrakte nekih biljaka.Koristite ih nekoliko puta u radno vreme,moguce je da ce Vam pomoci.Cena je negde oko 250 din.
Bonjovi
Novi član
Novi član

Post od Bonjovi »

Probacu i te kapi, mada sam malo sumnjicav, jer sta sam sve probao... Hvala klio i pozz.
Odgovori