Pojeo sam jajašca od muve.
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 05, 2017 5:01 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pojeo sam jajašca od muve.
Šta će mi se desiti? Upravo sam pojeo zalogaj mesa na kome su bila položena jajašca od muve... Da li je to opasno? Jajašca su bila bela, duguljasta, kao zrno dugog pirinča, a dužine oko 1 milimetar.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Pojeo sam jajašca od muve.
Зашто си их појео?
-
- Novi član
Zato što nisam znao da su to jajašca od muve, mislio sam da su to neke tačkice od druge hrane, posle mi je sestra rekla šta je to, ali je bilo kasno.aaaca napisao:Зашто си их појео?
-
- Novi član
E moj prijatelju, drugo si ti, ja sam ti osetljiv ko go***, al valjda sam svario te jajčiće do sada, ništa mi se ne dešava.Inostranstvo napisao:Ha,ha dobar si!
Kad bi vratio film unazad i setio se sta sam sve pojeo veruj mi zgadilo bi ti se. Evo ti jedan primer,ja na Krivolaku( drugi teren vojni u evropi po velicini) pustinja brate puna svakakvih zivotinja,prospe mi se pasulj na zemlju i ja ga pokupim kasikom i vtatim u posudu i pojedem,sta mislis sta sam sve pokupio sa zemlje? Drugi primer,godinama sam letovao na Zabljaku i po ceo dan bio napolju,pio vodu iz Crnog jezera,jeo biljke na kojima je bilo svakakvih larvi,uzimali iz baste sve neoprano i jeli,i sta nam se desilo,nista brate. Moja sestra kao mala je volela da jede muve zunzare,bubasvabe i sve sto se krece ili leti ona pojede i sad ima 47 god. i nikad zdravija,mozda joj mozak ne funkcionise kako treba ali nema veze,ha,ha. Ne brini.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ха, ха, сестра ти рекла. Колико имаш година? Иначе јајашца од муве су много мања од тог милиметра.