Mom ocu je dijgnostikovan rak. Molim vas za pomoc, hitno je!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

MARKOOC92
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 12:31 pm

Re: Mom ocu je dijgnostikovan rak. Molim vas za pomoc, hitno je!

Post od MARKOOC92 »

Ma čitam postove, rasejan sam malo... Uspeo sam da nadjem kanabis ... nekako ... skup je ... Ali dok traje hemoterapija ništa ne smemo da mešamo ? Njemu se stanje u bolnici znatno pogorsalo... Dobio je temperaturu i jako tesko dise. :( Ma juce mu je bilo dobro, i lepo je jeo i pio je vode i soka, a danas... danas katastrofa... :( Dr. kaze da je moguce da ima neku infekciju... I dalje iskasljava sukrvicu... :( Prima antibiotike i sniyavaju mu temperaturu.
Sada hemoterapiju i ne bi mogao da dobija dok mu ne ojaca organizam ???

E da, možda sam se loše izrazio... Njemu su tegobe krenule od januara/februara meseca, a rak mu je dijagnostikovan, zvanično pre otprilike mesec dana... i to posle meseci i meseci šetanja levo-desno i radjenja svakakvih analiza. :(

Posle ovoga ce tesko da se oporavi ? Kakve su prognoze u ovakvim slucajevima?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Требало је да погледаш по форуму јер ми се чини да су неки истовремено са хемотерапијом узимали уље од конопље.

Мислим да никакве препреке нема да се истовремено користи Б17.

Имаш корисно сведочанство једног члана форума које сам прекопирао на мој сајт http://* у Савети, Здравље, Тумор-сведочанство.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Наравно. Увек се сетим једне другарице коју сам упознао преко форума. Отац јој је имао неки тумор на јетри. Анализе су трајале месецима а она се убила тражећи и набављајући разне препарате. Међутим он ништа није хтео од ње и само је чекао лекаре. Чекајући их, умро је.
MARKOOC92
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 12:31 pm

Post od MARKOOC92 »

Šta je bilo, bilo je. Sada je kasno da se priča... Moj otac je preminuo jutros u 7i15.
Sinoć mu je bilo jako jako loše... Kada sa sam ga posetio juče u 14 h bio je beo kao kreč, jedva je pričao i iskašljavao sukrvicu. :( Opet sam ga posetio oko 20 h i davali su mu kiseonik i jedva je disao. Pravo da vam kažem, šokirao sam se kako je loše izgledao... Nikada ga nisam video takvog... A dan pre toga mu je bilo ok i lepo je jeo... neku punjenu papriku, malo ćevapa, pio sok od borovnice... odneo sam mu neke novine da čita... :( Neki mladi doktor je radio tu noć... Rekao je da će učiniti sve što može ... Davali su mu svakave infuzije, antibiotike ali nije pomoglo :(
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

MARKOOC92, жао ми је оца, прими саучешће. Шта да ти кажем, идемо даље. Мора да се живи. Борба непрестана, како каже један мој пријатељ.

Inostranstvo, да, тај човек није ни почео да се лечи. Све су чекали неке додатне анализе а није хтео ни да пипне оно што му је ћерка набавила. Сетим се онога када сам мало разговарао с њим. Као да човек није био свестан у коликој је опасности. Када је рекао "само да оздрави па ће да оде на село да гаји козе" мени се све нешто стужило. Као да сам схватио да ће да умре. И умро је месец дана касније. Ех.
djrdjmtc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 04, 2016 4:00 pm

Post od djrdjmtc »

Imam 23 god. i OTAC mi je preminuo od tumora pluca pre 30dana. Ubili su ga lekari. Mi smo iz Jagodine i u Jagodini su lekari 0, a u kragujevcu su jos gori. Sto se tice hemoterapije mislim da moze da se primi 6x, posle se pravi neka pauza pa se onda krece opet nisam bas siguran kako to ide... Prvi konzilijum u kragujevcu mu je odredio hemoterapiju od koje je on sa rakom pluca isao u lov, kretao se, ponasao se normalno bez bolova, bez icega... Sa 70mm tumor se smanjio na 60mm, pa sa 60mm na 50mm, sve dok nije otiso drugi put na konzilijum onda su " PAMETNI I SKOLOVANI DOKTORI IZ KRAGUJEVCA ODLUCILI DA POSLE DRUGE HEMOTERAPIJE ((primio je 2, a moze da primi 6)) PROMENE NA ZRACNU " od koje je dobio temperaturu tumor se sa 50mm povecao na 130mm uz puno bolova, bez sna, bez hrane, bez kretanja moj OTAC je preminuo. Koristili smo i prirodne lekove od kojih mislim da se tumor i smanjio... Kada bih mogao vreme da vratim njegovo lecenje bi bilo mozda sa hemoterapijom ili samo i samo iz prirode. Lekovi iz prirode: koren od divlje ciklame, sodabikarbona i limun, raznorazni melemi na bazi aloje i cajevi i melemi za jacanje imuniteta. TOLIKO O PAMETNIM SKOLOVANIM I ISKUSNIM DOKTORIMA.
David Todorovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 14, 2017 1:41 pm

Post od David Todorovic »

Pozdrav svima. Komsija mi je Kubanac (ozenio kubanku) i na svaka 2 meseca ide tamo i donosi mi tompuse Cohibu. Sad zadnji put je doneo i vidatox svetlo plavo-zelena kutija. Meni nije potrebna, daleko bilo. Ako je nekom potrebna nek se javi 0611981707 POKLANjAM
Vukelic011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 25, 2017 7:50 pm

Post od Vukelic011 »

MARKOOC92 napisao:Koja alternativa? Neki predlog? Pije neku mesavinu cajeva i sada mu je malo bolje... Izgubio je dosta kg, ima slab apetit i jako se slabo krece...
Zaboravio sam da napomenem jednu bitnu stvar. On ima veliki problem sa nogom. Naime bol u desnom kolenu, desni list, butni misic. Ostar, sevajuci bol. Isao je kod lekara i dr. mu je prepisao elektro terapiju pa mu to nije pomoglo, radio je vezbe takodje nije bas pomoglo. Sada pije lekove protiv bolova (brufen) i stavlja obloge... Doktor kaze da je u pitanju okostavanje kuka(!?) i da nista nece da radi dok se ne resi problem sa rakom. On ne moze da spava od bolova... Kako da mu ublazim te bolove? Neka mast? lek?
Inace, svi njegovi problemi su krenuli krajem janara meseca. Prvo problemi sa nogom pa kasnije mu je utvrdjen i rak c34 neoplasma malignum bronchi et pulmonis... A do tada nije imao nikakvih zdravstvenih problema, redovno je isao na kontrole...
Sutra treba da ponovo ide u BG na konzilijum i takodje je dobio uput za stacionarno lecenje... Sta ako ga ne prime sta onda da radim???

Moj cale ima rak pluca...mikrocelularni...evo borimo se vec peti mesec...lekari su ga naravjo otpisali odmah..nista operacija..samo kao hemoterpaija iz kurtoazije verujem...
On je vec 3 meseca na alternativi po receptu doktora Rasima Mekica iz Bosne...ako ti treba broj javi se...
Narucio sam upravo danas Vidatox..ima websajt koji direktbo saradjuje sa Kubanskim lekarima..imaju office na NBGu..tako da je skroz proverena prica..
http://consulta.rs
160 eura je bocica..toliko je meni rekao cenu danas..bas...
Sretno ljudi..sta drugo da kazem...
A te lekare bataljuj odmah...to je gubljenje vremena i to dragocenog..samo ces iz meseca u mesec imati joa pp koje kilo papira i vise....
Odgovori