H Pylori - Tumačenje nalaza

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
marko112
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 23, 2017 1:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

H Pylori - Tumačenje nalaza

Post od marko112 »

Pozdrav,

Imam 25 godina i otišao sam u Beo-Lab da odradim izdisajnu analizu na H Pylori zbog holinergične urtikarije koju imam već 5 godina i nekih problema sa stomakom (česta nadutost i gasovi, povremeni bolovi, zadah..).

Kada sam došao, medicinska sestra mi je rekla da duvam odmah, te sam popio neku tečnost i duvao opet nakon pola sata nakon čega je završen proces (bilo mi je čudno jer sam čitao po netu da se duva opet nakon sat vremena).

Sinoć je stigao nalaz koji kaže da sam pozitivan na H Pylori, ali kada gledam istu vrednost online, Ameri kažu da rezultat nije pozitivan, već kao da nije sigurno, pa nisam siguran da li imam ili ne - e sada ne znam da je isti izdisajni test u pitanju i procedura (neka formula ima, oduzimanje).

Evo rezultati, pa ako neko ima iskustva da potvrdi dijagnozu.

Slika

Hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: H Pylori - Tumačenje nalaza

Post od aaaca »

Пет година ниси ни покушао да решиш такве озбиљне проблеме?
marko112
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 23, 2017 1:49 am

Post od marko112 »

aaaca napisao:Пет година ниси ни покушао да решиш такве озбиљне проблеме?
Promenio 7 klinika, plus 2 u Engleskoj i 1 u Bosni. Promenio 8 različitih antihistamina, 3 steroida i veliki broj biljnih preparata i terapija. Uložio preko 8000 evra u treatmane, dijete i razne terapije, od biljnih do hemijskih, ali ništa nije pomoglo ni 5%, da bi mi prije 10 dana jedan doktor iz Japana predložio da bi H Pylori mogao da bude uzrok urtikarije i ostalih problema, te sam odradio iznad navedeni nalaz..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Кад оно кандида... Али нема везе јер је лекари ионако не признају као болест, бла, бла, бла...

Изгледа да само ниси јео белога лука. Да пробаш?
Odgovori