Bol sa leve strane ispod rebara
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 19, 2017 10:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bol sa leve strane ispod rebara
Vec 10ak godina ima veliki proble. Javlja mi se bol sa leve strane uspod rebara koji je ostaj i toliko jak da sam se 2 puta obesvestila od bolova. Bila sam za to vreme ne pamtim koliko puta na UZ i lekar mi je tada rekao da umisljam da me ista boli. Jednom mi se desilo da sam zavrsila u hitnoj od bolova ali su svi pregledi bili uredni. Radila sam i snimanje barijumom i nisu nista nasli i kolonoskopiju gde je sve bilo uredno jedino imam malo vecu krivinu na debelom crevu u tom delu gde me boli pa su mi rekli da je verovatno u pitanju iritabilni kolon. Ali mi nisu rekli sta da radim kada me uhvati taj bol. To mi se desava bilo gde i zna da traje satima i tada nisam u stanju ni da hodam vec samo da lezim na desnom boku i da zabodem ruku sto vise ispod rebara i kada krene da me popusta imam strasne gasove. Ako imate neki savet dobro bi mi dosao. Inace ne pijem gazirano i ne jedem grickalice sem slatkise koje sam dosta smanjima ali mi se bol vraca...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Bol sa leve strane ispod rebara
Каква ти је столица?
-
- Novi član
Uredna je i na 6 meseci vadim sanitarnu tako da je u redu i sto se toga tice.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ништа ми не значи "уредна". Колико је честа, да ли је тврда, мекана, пролив...?
-
- Novi član
Ima stolicu skoro svakog dana i uglavnom je tvrda.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Е видиш, то није уредна столица. Мораш да се решиш тврде столице нарочито због оне аномалије дебелог црева у виду веће кривине. Вероватно тврда столица наиђе на ту кривину и изазива велике болове. Ако се ту заглави биће гадно.
Узми да свакодневно поједеш по прегршт куваног кукуруза у зрну и повећај унос чисте воде. Узгред, колико пијеш течности и шта пијеш?
Узми да свакодневно поједеш по прегршт куваног кукуруза у зрну и повећај унос чисте воде. Узгред, колико пијеш течности и шта пијеш?
-
- Novi član
Popijem mozda 1l vode dnevno,sokove jako retko pijem. Probala sam da pijem 2l dnevno ali mi nije projalo bilo mi je muka i isla sam da piskim na pola sata pa mi je lekar rekao da mi je verovatno taj 1l dovoljan. Jel kuvani kukuruz palenta ili nesto drugo?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Колико си тешка и висока?
То што си често ишла да пишкиш и реакција лекара на то, говори у прилог томе да треба да поведеш рачуна шта слушаш тог твог лекара. Нагло повећање уноса воде у организам мора да изазове често мокрење. Дакле треба постепено да повећаваш унос воде али треба и да одабереш воду која ти неће сметати. Ја пијем око пет литара Пролом воде дневно а могу да пијем и Росу. Од чесмоваче ми је мука, укратко.
Што се тиче кукуруза, написао сам кукуруз у зрну. Дакле није ни палента ни качамак ни брашно него зрно.
То што си често ишла да пишкиш и реакција лекара на то, говори у прилог томе да треба да поведеш рачуна шта слушаш тог твог лекара. Нагло повећање уноса воде у организам мора да изазове често мокрење. Дакле треба постепено да повећаваш унос воде али треба и да одабереш воду која ти неће сметати. Ја пијем око пет литара Пролом воде дневно а могу да пијем и Росу. Од чесмоваче ми је мука, укратко.
Што се тиче кукуруза, написао сам кукуруз у зрну. Дакле није ни палента ни качамак ни брашно него зрно.