Pozdrav. Pre 2 meseca sam imao operaciju debelog creva (samo se uvrnulo jer imam anatomski izduzeno debelo crevo koje nisu hteli da secu jer sam,kako kazu,suvise mlad 22godine imao sam tada i veliki problem sa gasovima,stomak mi je bio naduven kao balon,doktori su se cudili kako neko moze imati toliko gasova u sebi) inace, crevo mi je zdravo.E sada to je proslo,vratio sam se u normalu,strogo sam se pridrzavao ishrane i svega sto su mi rekli doktori,nisam imao nikakvih problema,stolica mi je redovna,nemam nadimanja,gasove,bolove i slicno ali prilikom zadnjeg praznjenja sam primetio svetlo crvenu krv nakon vrsenja nuzde (inace mala kolicina), nisam imao bolove prilikom praznjenja,samo neprijatnost sam osecao oko anusa (ne znam kojom recju opisati to,neprijatan osecaj ali nije bol) inace ovo je prvi put da mi se ovo desilo nakon operacije,desavalo mi se par puta pre svega toga,trebam li brinuti?
E da

kada vec pokrenuh temu da pitam jos nesto.Da li je neko imao slican problem (da mu je izduzeno debelo crevo i da je se uvrnulo,kako ste se nosili sa tim i da li vam se nekada ponovilo?)