Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.
....obracam se sa jednim pitanjem...imao sam koksaki virus (a da to nisam znao) a trenirao sam kosarku profesionalno,znaci trenirao pod velikim opterecenjima a nisam znao da imam taj virus,kad sam saznao da ga imam vec je bilo kasno jer mi je on naprivio ozbiljne probleme tj oslabio mi je srcani misic ....EF iznosi 45% sto naravno nije bezazleno...trazio sam po internetu nesto za jacanje tog srcanog misica i naletim na coenzim Q10 gde pise da je preparat koji izmedju ostalog sluzi i za jacanje srcanog misica,interesuje me koliko je taj Q10 efikasan i u kojim dozama se inace pije, i da li znate za jos neki preparat koji sluzi za jacanje....inace imam 23 god?!
cao,druze!i ja sam imala koksaki!cula sam za tinkturu gloga,da je vrh!kazu da jednom klincu lekari nisu verovali kakav je napredak napravio sa time posle 3 meseca!jedino sto malo obara pritisak taj glog.
Tarcika zna vise nego ja. Samo mali dodatak - imate lep caj Taheebo, oko 90 dinara, savetujem da se koristi. Hodanje redovno, pocnite od pola kilometra po turi, dodajte po 50-100 metara svaki dan, dok ne stignete do 3 kilometara. Kada se EF popne na 50 i vise, super! Pravilo oko rehabilitacionog hodanja: cim morate da zinete da biste lakse disali, stanite i odmorite se.
Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
kazem,videla sam neki sa kompleksom B vitamina i Q 10, i iskreno da ti kazem da me "mami" da ga kupim!ja sam ti od onih ljudi gde reklama cini cuda! sigurno sam njihova ciljna grupa(proizvodjaca)!
najbolje je da poslusas DR.IVICU oko tog caja,i ja sam cula za njega(deda me skoro svaki dan "proganja" sa njime,a on ti je obavesten oko svega sto se tice prirodnih lekova! ).
Boze,ljudi,sta je sa ovim kompijuterom?!? tek sada sam videla da prvi deo poruke nije ni otisao!
taj Q10 bi trebalo da sprecava starenje celija,tkiva...mada mi je DR.IVICA rekao da su te nove stvari neproverene u smislu koliko pomazu,dok se dovoljno ne "pokazu"!mada ja mislim da ne moze da skodi!