Da

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
WienerGirl123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 20, 2017 7:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Da

Post od WienerGirl123 »

Ćaoo, imam jedan problem i htjela bih pitati Vas prije nego što se odlučim za neki ozbiljniji potez. Dakle, prošli mjesec, četiri dana prije menstruacije sam sa momkom imala odnos i nismo imali zaštitu. Odmah nakon odnosa sam počela kvariti i to je trajalo šest dana, tj na početku je bilo svijetlo roze a na kraju smeđe, ali sam mislila da je to mens pa se nisam opterećivala. Međutim pročitala sam da je to spotting ili da može biti i implantacijsko krvarenje ali ono se desi nekoliko dana kasnije.. Sad je već drugi mjesec kako je nemam.. Trebala sam je dobiti prije dva dana i još nisam. Ne povraća mi se, nije mi muka, grudi mi nisu osjetljive samo mi se stomak naduvao malo, nemam nikakav osjećaj da ću dobiti a molim Boga da dobijem. Uradila sam već jedan test i bio je negativan, razmišljam da uradim i drugi da se uvjerim. Čitala sam na netu razne strašne stvari šta može značiti izostanak menstruacije a da nije trudnoća, i ne sviđa mi se nikako. Pročitala sam na netu da može biti i sekundarna Amenoreja tj izostanak više od tri menstruacije. A jedan doktor na drugom forumu mi je rekao da je to Oligomenoreja. Mene zanima kada i da li ću uopšte dobiti mens ovaj mjesec, i da li postoje možda kakve tablete ili neki čaj za moj problem. Inače zadnja tri mjeseca sam bila pod jakim stresom. Stvaarno bi voljela da dobijem neki odgovor od Vas.. Puno pozdrava
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Da

Post od aaaca »

Вероватно ти је због стреса.
Odgovori