Imam 35 god i nisam jos radjala. Da li postoji rizik u trudnoci, obzirom na Dg?!
Dg Dysplassio mammae bill fibrocystica
Tu mammae bill dojke displazno izmenjene sa fibrocisticnim I fibroadenomatoznim promenama i tunefaktima u predelu GLK obe dojke desno promera 21 x 9 mm glatke povrsine elasticne konzistencije, levo promera 10 x 5 mm. Promene klinicki benignih karakteristika.
Nalaz na regionalnim limfocitima uredan.
za dr-a
...
eh, koliko ljudi, toliko cudi...
na isto pitanje onkolog na drugom sajtu rece KAD-TAD morace operacija jer se tokom trudnoce povecavaju promene, neprijatne su...
Bilo, kako bilo, Bogu hvala da nije gore.
Hvala i Vama na ohrabrenju!
na isto pitanje onkolog na drugom sajtu rece KAD-TAD morace operacija jer se tokom trudnoce povecavaju promene, neprijatne su...
Bilo, kako bilo, Bogu hvala da nije gore.

Hvala i Vama na ohrabrenju!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm
Izgleda da se misljenja razlikuju, ili bolje receno da zavise od slucaja do slucaja. Postoji verovatnoca da se promene uvecaju u trudnoci, a to se onda moze resiti pre trudnoce, ako imate vremena i zivaca za to, a ako ne, posle trudnoce, i ako bude potrebno. Inace promene su benigne te preterane brige nema!!!! Znam mnogo mladih devojaka koje su se resile na operaciju, iz psiholoskih razloga jer su svesno i nesvesno stalno dodirivale cnoric na dojci i iritirale to tkivo!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 6:58 pm
sekundarni depozit -promene na kostima
Mojoj majci je pre 11 meseci ustanovljen mikrocelularni kancer bronha.Primila je hemoterapiju i zracenje. Svi nalazi uredni, do juce...
Rezultati scintigrafije/ako sam dobro napisala/ pokazuju -sekundarni depozit na karlici. Da li to znaci da su to metastaze na kostima? Molim Vas da mi odgovorite.
JAKO TUZNA
Rezultati scintigrafije/ako sam dobro napisala/ pokazuju -sekundarni depozit na karlici. Da li to znaci da su to metastaze na kostima? Molim Vas da mi odgovorite.
JAKO TUZNA