Postovani,
Imam veliki problem, pre 4 Dana je poceo da mi oticw Levi skocni zglob nikakve bolove nemam u roku od dva Dana oteklo mi je celo stopalo I otok se prosirio do kolena I dalje nemam bolove osim sto ptezano hodam jer me otok zateze. Upravo Sam dosla sa VMA Ali bez dijagnoze sa terapijom kardiopirin panklav da stavljam hladne obloge sto inace radim a boljitka nema a kada se pritisne oteceni ris na nozi rupa dugo stoji dok se Ne vrati......zbunjena Sam jer Sam dobila terapiju bez dijagnoze snimaka ili bilo kakvih analiza? Pritom mi je Noga u obimu lista 8 cm veca od druge noge jako Sam uplasena zna li neko o cemu se radi? Ko zna molim ocajnicki za pomoc
Otok zgloba
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Re: Otok zgloba
Postovana,
Sacekajte dan sa tom terapijom, ukoliko ne bude bolje treba Vam internista koji ce da utvrdi razlog oticanja noge. Ako Vam treba preporuka javite se.
Sacekajte dan sa tom terapijom, ukoliko ne bude bolje treba Vam internista koji ce da utvrdi razlog oticanja noge. Ako Vam treba preporuka javite se.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Otok zgloba
Какве боје је кожа где је оток и да ли је оток топлији од "нормалног" дела ноге?