Otok zgloba

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Leyla79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 08, 2016 12:37 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Otok zgloba

Post od Leyla79 »

Postovani,
Imam veliki problem, pre 4 Dana je poceo da mi oticw Levi skocni zglob nikakve bolove nemam u roku od dva Dana oteklo mi je celo stopalo I otok se prosirio do kolena I dalje nemam bolove osim sto ptezano hodam jer me otok zateze. Upravo Sam dosla sa VMA Ali bez dijagnoze sa terapijom kardiopirin panklav da stavljam hladne obloge sto inace radim a boljitka nema a kada se pritisne oteceni ris na nozi rupa dugo stoji dok se Ne vrati......zbunjena Sam jer Sam dobila terapiju bez dijagnoze snimaka ili bilo kakvih analiza? Pritom mi je Noga u obimu lista 8 cm veca od druge noge jako Sam uplasena zna li neko o cemu se radi? Ko zna molim ocajnicki za pomoc
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: Otok zgloba

Post od Shomy »

Postovana,

Sacekajte dan sa tom terapijom, ukoliko ne bude bolje treba Vam internista koji ce da utvrdi razlog oticanja noge. Ako Vam treba preporuka javite se.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Otok zgloba

Post od aaaca »

Какве боје је кожа где је оток и да ли је оток топлији од "нормалног" дела ноге?
Odgovori