Imao sam prelom IV metakarpalne kosti, nakon cega mi je stavljena plocica. Doktor mi je na poslednjoj od nekoliko kontrola rekao da mi se saka dobro oporavlja i pitao me da li zelim da mi zakaze operaciju vadjenja plocice na prolece (plocica stavljena 30. septembra). Pitao sam ga da li je to neophodno, na sta mi je on odgovorio da je to moj izbor. Posto nisam imao nekog vremena za razmisljanje pristao sam i operacija mi je zakazana za 20. mart.
Medjutim u poslednje vreme se razmisljam da li je to neophodno. Zanima me da li ce mi funkcija sake biti na bilo koji nacin umanjena ako plocica ostane. Takodje me zanima koliko traje oporavak od te druge operacije.
Plocica u saci
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 29, 2016 9:55 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Plocica u saci
Лекар је морао да ти каже да ли ћеш имати проблема у функцији шаке пошто само он зна где се плочица налази.
Од твојих година зависи неопходност вађења плочице. Ако си матор онда неће стићи да се јаве проблеми са металом па не мора да се вади. Ако си млад онда кажу да је боље да се извади. Распитај се ти код још неког хирурга.
Од твојих година зависи неопходност вађења плочице. Ако си матор онда неће стићи да се јаве проблеми са металом па не мора да се вади. Ако си млад онда кажу да је боље да се извади. Распитај се ти код још неког хирурга.
-
- Novi član
Ne znam, bila je guzva tog dana, u istom trenutku je bilo nas troje pacijenata u ordinaciji na Banjici, malo neozbiljno, ali tako je u vecini zdravstvenih ustanova kod nas.
Imam 21 godinu.
Hvala na odgovoru svakako. Ako jos neko ima neku informaciju ili predlog neka pise.
Imam 21 godinu.
Hvala na odgovoru svakako. Ako jos neko ima neku informaciju ili predlog neka pise.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Дефинитивно мораш да вадиш плочицу. Превише си млад и ако некада будеш морао да радиш магнетну резонанцу биће проблема. Осим тога велика шанса је да плочица почне да пропада за тридесетак година па да те отрује. Вади то.
-
- Novi član
Sad je vadim definitivno. 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt: