bol pri odnosu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
JR
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 02, 2005 1:35 pm

bol pri odnosu

Post od JR »

Zdravo,imam problem.Radi se o sledecem:menstruacija mi je redovna,28-29 dan u zadnjih par godina,ali pre desetak dana pojavio mi je se obilniji sekret belicaste boje koji kada se osusi postaje zuckasto-braonkast.U isto vreme imam neugodan osecaj u donjem stomaku i osecam bol pri seksualnom odnosu.Da li mozete da mi kazete sta je u pitanju i kakve su metode lecenja?
marija_nikolic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 01, 2005 8:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od marija_nikolic »

osnovno je da se javis svom ginekologu,on ce ti uraditi sve potrebne analize i pomoci ti na pravi nacin,kao niko na ovom sajt recima,prosto nemoj cekati jer i "naivne" upale jajnika,sutra mogu dovesti do zacepljenja jajovoda,sto povlaci mnogo vece probleme i komplikacije,ne zelim da te plasim,mozda nije nista alarmantno,ali moras otici kod lekara,sa takvim stvarima se ne treba saliti
marija_nikolic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 01, 2005 8:41 pm

Post od marija_nikolic »

osnovno je da se javis svom ginekologu,on ce ti uraditi sve potrebne analize i pomoci ti na pravi nacin,kao niko na ovom sajt recima,prosto nemoj cekati jer i "naivne" upale jajnika,sutra mogu dovesti do zacepljenja jajovoda,sto povlaci mnogo vece probleme i komplikacije,ne zelim da te plasim,mozda nije nista alarmantno,ali moras otici kod lekara,sa takvim stvarima se ne treba saliti
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am

Post od dr Presetnik »

Tegobe , koje navodis, su najcesce posledica infekcije, ali bez pregleda i odgovarajucih analiza , ne moze se odrediti terapija.
Odgovori