SRCE I KANDIDA

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
optimus prime
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 1:17 am

SRCE I KANDIDA

Post od optimus prime »

Pisao sam dr Ivici koga mnogo pozdravljam i mogu slobodno da kazem da je KRALJ!

Zovem se Nemanja i pisao sam vam na mail na koji ste na moje odusevljenje odgovorili (onaj sto ima problema sa srcem). Zaboravio sam da vam kazem da imam kandidu u ustima i u grlu,da li to znaci da je imam i u crevima posto patim od nenormalnih gasova koje cesto ne mogu da izbacim i mnogo mi smetaju (pritiskaju mi dijafragmu i ne mogu da podrignem) i non stop mi krce creva?Dao sam stolicu na analizu pa cu uskoro da znam.

1. Znam da se gljivice hrane pivskim kvascem a prepisan mi je koenzim Q10 (kompleks B vitamina i inace sam izdvojen iz pivskog kvasca)da li smem da ga pijem zbog gljivica?

2. Interesuje me i da li smem da pijem nistatin i da lecim gljivice zbog problema sa srcem-da li ce to da mi oslabi imunitet?

Ako ne smem nesto pod 1. ili 2. recite mi molim vas.
Hvala.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav od mene, a Ivica Kralj neka pise sam :lol:

Uzimajte slobodno Koenzim Q. Nistatin i ostali antimikotici nece oslabiti imunitet.

Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
optimus prime
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 1:17 am

Post od optimus prime »

Hahahaha nisam ni provalio sta sam napisao,ispala je dobra fora.Inace sam zvezdas :D

Pozdrav.
Odgovori