Ja sam 35 godina stara, nisam nikad radjala a ni ostajala trudna, redovna menstruacija,zdrava sam, muz 46 godina star, zdrav.
Dugih 8/9g pokusavam da imam bebu, rekli su zacepljenje oba jajovoda i da imam 2 opcije operaciju na jajovodima(tuboplasty) ili IVF, radila sam prvo laparoscopy nije pomoglo zatim 3 IVF(klinika toronto) neuspjesno, zatim prelazim u drugu kliniku u Hamilton isto mi predlazu operaciju ili IVF, pristala sam na operaciju koja je trajala 3-4 sata i doktorica je pronasla desni bubreg prirastao za jajnik i za slijepo crijevo navodno to je zbog (PID) jednim dijelom isto tako drugi jajnik i jajovod medjutim kad je provjeravala prohodnost jajovoda iznutra sve je bilo OK, dali su mi godinu dana da prirodno pokusavam da ostanem trudna ponovo razocarenje ,uradila sam HSG i pronasli su mi hydrosalpinx, ponovo mi predlazu da radim laparoscopy da bi mi odstranili jajovode medjutim nisu mogli da ih pronadju? Ponovo radim IVF(ICSI) ponovo razocarenje, dalje neznam sta da radim, osjecam se kao pokusni kunic ili vec kako da se nazovem, izvinite na ovako velikom textu, molim vas za pomoc, za predlog unapred hvala od merii iz Canade.
Molim odgovor obgyn (hydrosalpinx)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 10, 2006 8:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Molim odgovor obgyn (hydrosalpinx)
Pitanje za doc
samo da podignem temu!

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
To ni meni nije bilo jasno kad sam prcitala 

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 10, 2006 8:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Znam da vam nije jasno kao ni meni kako nisu mogli da mi pronadju jajovode, ja sam pristala da mi odstrane jajovode prije IVF(ICSI),medjutim kad su poceli da rade laparascopy rekli su mi da nisu mogli da pronadju jajovode i odustali su od tog, nikakvih drugih info nisam dobila. Ne znam da li ima jos neko ko je u takvoj situaciji kao ja? Sta bi ste mi preporucili, ja jos uvjek cekam odgovor od obgyn.
Pitanje za doc