Ima nekoliko pitanja. Pre nedelju dana sam pocela sa terapijom protiv upale besike (pilule 2x2 dnevno i caj od uve). Tada mi je na nalazu pisalo 'puno Le i bakterija, malo proc epitela', sada vise ne osecam ni bol ni peckanje pri mokrenju i isla sam na kontrolu dana (tacnije posle 8 dana, ne 7). Sada mi na nalazu pise '2-3 le i malo proc epitela', kod doktorke je bila velika guzva pa sam razmisljala da sutra odem da joj pokazem reyultat.
Ako ovo znaci da situacija jos nije u redu mozda bih trebala da odem jos danas?
I jos jedno pitanje, juce sam dala krv na analizu zbog drugih ragloga i pise da mi je sedimentacija malo uvecan, da li to moze da bude zbog upale besike od prosle nedelje.
Hvala puno na odgovorima.
Pozz Ivana
Upala besike 2 pitanja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Kolika je sedimentacija?
Sudeci prema nalazu urina, i ako nemate tegobe, ne morate ni da idete kod lekara - zdravi ste! Doktorka sigurno nece da se ljuti, ako radi koliko i ja, uopste nece da zali sto neko danas nije dosao
Pozdrav i sve nabolje!
Sudeci prema nalazu urina, i ako nemate tegobe, ne morate ni da idete kod lekara - zdravi ste! Doktorka sigurno nece da se ljuti, ako radi koliko i ja, uopste nece da zali sto neko danas nije dosao

Pozdrav i sve nabolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Sedimentacija je 12 a na to mi je skrenuo paznju ginekolog i rekao je tacnije 'blago povecana' a rekao je takodje da je sa ginekolske strane sve u redu pa da je verovatno nesto drugo...
Sinoc sam bila kod lekara i rekao je, kao i Vi, da su nalazi u redu i da on misli (doktor opste prakse) da to uopste nije povecana sedimentacija.
Hvala na odgovoru
Pozdrav Ivana
Sinoc sam bila kod lekara i rekao je, kao i Vi, da su nalazi u redu i da on misli (doktor opste prakse) da to uopste nije povecana sedimentacija.
Hvala na odgovoru

Pozdrav Ivana