Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
menstruacija mi kasni 12 dana,imam neke čudne bolove na sredini u dnu stomaka,imam mučnine,bole me grudi .Svi su simptomi trudnoće,radila sam kućni test pokazao je samo jednu crtu(radila sam ga uveče) neznam dali može da prevari? molila bi nekog doktora da mi odgovori,dali mogu da budu simtomi isti i ako nema trudnoće,i gde da odem da bi videla stvarno šta mi je? i dali je moguće da u trudnoći boli dno od stomaka,,,sory ! i često mokrim
molim vas odgovorite mi šta bi moglo biti a menstruacije su mi uvek redovne...
izvinite ako nisam bila dovoljno jasna
Pozdrav
Unapred hvala,
ako si bila ovih dana pod stresom ili slicno,moze da dodje do izostanka menstuacije.Ne znam da li si uradila predlozeni test i kakvi su rezultati,ali ako jesi trudna CESTITAM
E pa AckaKukic meni to sve zvuci kao trudnoca...mada bi najsigurnije trebalo da odradis i analizu krvi a to se radi u svakoj klinici ja mislim.
Nego mene vise interesuje to hitno,hitno!!!!??????
Sta je tu hitno?Izgleda da ti se desilo nesto najlepse u zivotu jedne zene...s toga, ne vidim razlog za tvoju paniku,izvadi krv i sve ce ti se samo kasti, srecno!