Mucnina, stalno podrigivanje, osecaj sitosti sve vreme
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 06, 2016 12:08 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Mucnina, stalno podrigivanje, osecaj sitosti sve vreme
Pre jedno 10-ak dana pocela je neka mucnina, zatim nisam.osetio glad ovih 10 dana juce sam krenuo malo normalnije da jedem ali i dalje osecam mucninu, i stalno mi se desava da podrigujem. Bio sam kod doktora kaze da je sve u redu i da ce proci, dao laboratoriju i sve. Medjutim dolazim iz manjeg grada i ne uzdam se bas u njihove sposobmosti. Imam 17 godina i proteklih 10 dana osecao sam mucnine, stalno podrigivao, osecam sitost i ne tera me da jedem, jednom sam imao gorusicu ali je proslo plasim se da nije nesto strasno molim za pomoc ako je neko.imao slicno iskustvo. Poceo sam da menjam ishranu i jedem samo kuvano povrce i jedem takodje i voce. Umesto 3 veca obroka na dan uveo sam 6 malih obroka ali i dalje ne osecam glad i osecam mucnine...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Mucnina, stalno podrigivanje, osecaj sitosti sve vreme
Да ниси можда изложен неким хемијским препаратима?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 21, 2016 8:03 pm
Nadam se da ce mi neko moci odgovoriti na pitanje
Imam 25god i povremeno problema sa varenjem, kad mi se upali zeludac narednih 10 dana imam slab apetit,zatvor,mucnine ujutru pre jela, posle jela osjecaj punoce u zeludcu kao i cudno podrigivanje a zna se desiti i kiselina da dodje do grla tad me zna i ispod desnih rebara zaboliti kao da nesto sjevne kroz zeludac i skroz do dole desno u stomaku. Bio sam kod doktora i uradio citav niz pretraga, krv,urin i stolica uredu, Ultra zvuk svih organa uredu, kasnije gastroskopiju zeludca otkrivena pojacana kiselina al to doktor ne smatra tolikim problemom i tablete protiv toga mi ne pomazu i dalje osjecam punocu,podrigivanje i taj bol na desnoj strani...
Mene zanima dali creva mogu praviti probleme sa ovim osjecajom punoce u zeludcu, podrigivanjem i bolom na desnoj strani?
Nisam htio puno da detaljisem ni sam ne volim opsirne postove
Imam 25god i povremeno problema sa varenjem, kad mi se upali zeludac narednih 10 dana imam slab apetit,zatvor,mucnine ujutru pre jela, posle jela osjecaj punoce u zeludcu kao i cudno podrigivanje a zna se desiti i kiselina da dodje do grla tad me zna i ispod desnih rebara zaboliti kao da nesto sjevne kroz zeludac i skroz do dole desno u stomaku. Bio sam kod doktora i uradio citav niz pretraga, krv,urin i stolica uredu, Ultra zvuk svih organa uredu, kasnije gastroskopiju zeludca otkrivena pojacana kiselina al to doktor ne smatra tolikim problemom i tablete protiv toga mi ne pomazu i dalje osjecam punocu,podrigivanje i taj bol na desnoj strani...
Mene zanima dali creva mogu praviti probleme sa ovim osjecajom punoce u zeludcu, podrigivanjem i bolom na desnoj strani?
Nisam htio puno da detaljisem ni sam ne volim opsirne postove

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Немаш ти вишак киселине него мањак. Напиши да ли ти се киселина јавља после неке одређене хране или пића?
-
- Novi član
javlja mi se kiselina posle gaziranih pica, obilnije vecere a kad jedem npr palacinke nadimanje u stomaku... Par puta kad sam jeo pizzu dobio sam tecnu stolicu sa dosta sluzi... Sve mi je to nekako cudno, ni doktori ne mogu povezati moje simptome sa necim konkretnim... Predlozili su mi ponovo snimanje zeludca sa biopsijom za heliko bakteriju, laktozu, gluten sto sam i uradio sad cekam rezultate... Ovaj put su rekli da je sve uredu sa zeludcem nema ni kiseline ni gastritisa xS... Znate li vi kako se to moze sve testirati preko zeludca, na par mjesta sam procitao da se za to radi kolonoskopija? Hvala vam na odgovoru
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нема шта да се тестираш. Дефинитивно имаш мањак киселине у желуцу. Дакле мораш да једеш стриктно храну која у себи нема хемикалија. Нарочито не смеш да једеш месо које је цркло прошлог века. Прочитај шта сам писао овде http://*/index.html?stranica=s ... je/ishrana и у наредном тексту Исхрана 2.
Иначе колоноскопија је за испитивање дебелог црева.
Иначе колоноскопија је за испитивање дебелог црева.
-
- Novi član
Hvala na odgovoru, najpre ce biti da imate pravo posto sam danas jeo kuvano meso i bas mi je lose ( ne mogu da ga svarim)... Taj manjak kiseline zar se to nece vidjeti na toj biopsiji sto su mi radili? Јako mi je bitno da se otkrije uzrok da vise doktori ne misle kako simuliram jer sve vodi ka tome da mi nije nista i pored svih tih problema sa zeludcem...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Колико ми је познато мањак желудачне киселине не постоји као болест у медицини. Ако је то стварно тако, онда ти је нико не може ни утврдити нити излечити.
Da li je radjen test na helikobakter? Da li ti je doktor pominjao da imas gastroezofagealni refluks, posto mi simptomi lice na njega. Sta si dobio od terapije?