Koksaki virus

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Nikola3003
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 30, 2005 5:44 pm

Koksaki virus

Post od Nikola3003 »

Vec izvesno vreme, oko 2 god, imam problema sa krvnim pritiskom, lupanjem srca, opste malaksalosti, bolovi u misicima, brzo zamaranje, neke neobjasnjive glavodolje- vise kao vrtoglavice, teskoca u stomaku. Uradio sam skoro sve testove vezane za ovo sto sam naveo, eho srca, EKG, snimo pluca,bubrege, zeludac, eho jetre, skener i magnet glave, dopler krvnih sudova vrata,vadio krv preko 20 puta i td. Svi ti rezultati su mi bili dobri. Nisam radi test na koksaki virus. Lekari su prvo mislili da je mononukleoza, pa onda da mi nije nista da ja sve to umisljam, ali ja jednostavno se uopste ne osecam dobro. Citao sam u nekim novinama o devojci koja je imala koksaki virus i simptomi nam se poklapaju.
Moje pitanje je:
1. da li treba da uradim test na koksaki virus( da li ima svrhe to raditi posle 2 godine), i ako treba da uradim gde je najbolje to uraditi
2. Vase misljenje o svemu ovome( mozad neki novi predlog)
Dr Aleksandar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 15, 2005 11:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dr Aleksandar »

Niste precizirali kakve probleme imate sa krvnim pritiskom, a iz svega sto ste naveli najverovatnije se radi o problemima psihogene prirode ( depresija) .
Analizu na Koksaki virus mozete uraditi i posle 2 godine , jer postoje IgG i IgM antitela za akutne i hronicne infekcije i to na institutu za virusologiju "Torlak" da bi se Vi licno razuverili.
Odgovori