maybe baby

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
samina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 12, 2006 3:34 pm

maybe baby

Post od samina »

da li mi neko moze reci koliko je pouzdan maybe baby za utvrdjivanje plodnih i neplodnih dana :-? :D
maslacak
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Okt 23, 2006 10:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maslacak »

Iz mog iskustva,bas i nije!
ikica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 5:53 pm

Post od ikica »

iz mog iskustva takodje nije, meni je svaki dan po toj spravici bio plodan :lol:
Potrazi neke LH kitove ako mozes ili u neko druge medote, ja se ne uzdam u maybe baby vise.

Pozz.
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

I mom muzu je pkazivao plodne dane! Kod nas ne funkcionise! :-?
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
Ana19
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 06, 2006 8:48 pm

Post od Ana19 »

I meni je pokazivao razlicito u razmaku od samo par minuta, a mom muzu paprat tj. ovulaciju. Ja sam definitivno digla ruke od tog mikroskopa!
Uma&Uzun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 9:31 pm

Post od Uma&Uzun »

Ni u nasem slucaju nije bio pouzdan, mislim da mnogo zavisi i od samog nanosenja uzorka, gotovo nemoguce ga je naneti onako kako stoji u uputstvu.
U svakom slucaju % pouzdanosti je daleko manji od onog koji stoji u deklaraciji.
Kalina75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 16, 2006 7:49 pm

Post od Kalina75 »

I ja sam koristila tu spravicu i shvatila da je cista glupost. Cula sam za neku spravu Persona koja se moze nabaviti u inostranstvu i kosta negde oko 100eura,ali kazu da je dosta pouzdana, tako da sam resila nju da nabavim,pa cu se javiti sa svojim iskustvom
samina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 12, 2006 3:34 pm

hvala

Post od samina »

hvala vam puno
Odgovori