Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Ne znam koliko trazis misljenje strucnjaka ili nas obicnih ? Ja kao obicna cu ti odgovoriti oko 7 meseci . Moja sestra oko godinu dana . Kako sam negde procitala ne znam koliko je to tacno kada se predje 30 god. ( ne znam koliko ti imas ) prosek je neki oko 6 meseci.
Onda super ja imam 33god. i ne znam doduse koji sam mesec trudnoce zato se zovem iznenadjena. Ali sam sam pozitivna . Pokusavala sam sedam meseci i nista uz to sam bila pod pritiskom jer moj muz vec ima dete sve vreme sam bila ubedjena da nije nesto u redu sa mnom. Kada sam se opustila i prestala da razmisljam odmah se desilo . To se na isti nacin desilo i mojoj sestri opusti se neki mesec a ako ne ide onda tek kod ginekologa
Ja sam radila na trudnoci oko 8 meseci, ali sam prekinula jer sam imala dosta problema i nisam mogla da se opustim. Verovatno zbog toga nisam mogla da zatrudnim. Sads pravim pauzu i cekam da se potpuno opustim!
Leonarda napisao:Zelim da cujem misljenje i iskustva ljudi koji su planirali porodicu i planski radili na trudnoci.
Ja imam 34 godine i planiram da zatrudnim.
Bogme ja iz prve, nisam ni znala da to tako lako moze. Imam 36 godina i mislila sam da cu se namuciti, kad ono eto ko od sale. Mislim da je to kod svake zene drugacije i da je bitno da zena tog meseca ima ovulaciju i pogodi bas te dane!
10 meseci nam je trebalo, ja sam tada imala 29 godina. Nazalost, morali smo da prekinemo trudnocu iz medicinskih razloga.
Sledeceg meseca pocinjemo ponovo sa radovima. Nadam se da ce biti brze nego prosli put...