da li postoji in vitro

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
tarasara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 02, 2006 5:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

da li postoji in vitro

Post od tarasara »

ja sam tara i imam 25 godina.ne mogu ostati u drugom stanju prirodnim putem pa mi je preporucena in vitro oplodnja.htela bi znati da li postoji to u srbiji i koliko bi kostala.ako postoji mogucnost i adresa klinike koja bi to izvrsila
zelela bi znati sve o in vitro oplodnji
KW
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 02, 2006 2:35 pm

Post od KW »

Postoji i kosta po mojim saznajima izmedju 2200 e i 2800 e u zavisnosti od vrste i nacina, to ce ti vec ginekolozi objasniti. ne veruj ako ti kazu da je skuplje bolje, pogotovo u srbiji. po mojim saznanjima a iskustvima nekolicine zena iz mog blizeg i sireg okruzenja koje nisu mogle da ostanu u drugom stanju uspelo im je na bisintermed klinici na novom beogradu

KW
Uma&Uzun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 9:31 pm

Post od Uma&Uzun »

Procitaj, obavezno, ovu temu :
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=4087
Pozdrav :D
Uma&Uzun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 9:31 pm

Post od Uma&Uzun »

...jos nesto...

Mnogo iskustava zena mozes naci i na ovom sajtu
http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusi ... 1155641609

kao i na www.roditelj.com

Nemoj da prenaglis u donosenje odluke o izboru lekara i klinike, to je izuzetno vazna stvar i zato citaj sto vise, pisi, pitaj ono sto ne razumes.
Prvo ti, mozda, mnogo sta nece biti jasno, bices zbunjena, ali u tvojoj glavi ce se stvari, vremenom, iskristalisati.
Neke lekare ces izbaciti iz izbora, jer su druge zene sa njima imale losa iskustva, o drugima ces poceti da razmisljas, pa ces polako suziti izbor.
Na kraju, svatujem ti da sa svojim partnerom obidjes nekoliko klinika za koje smatrate da su najbolje i tek tada donesete odluku.
Mlada si imas vremena i to je razlog vise da stavri radis polako, sistematicno i uzimajuci sto vise tudjih iskustava u obzir, a dobra iskustva su najbolja preporuka.
Pozdrav :D
tarasara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 02, 2006 5:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

bas mi je drago za odgovore

Post od tarasara »

hvala vam puno sto ste mi jako brzo odgovorili,mnogo mnogo mi znaci,zivim u sad i ovde je jako tesko sto se tice medicine,verovali ili ne nacine te da padnes u depresiju jer mnogo dajes a nista ne dobijes.za jednu analizu cekas tri meseca,a da ne pricam o ostalom.bila bih vam zahvalna kada bi ste me informisali o ovoj temi,jerna prolece idem u beograd da bi zapocela nesto veoma vazno za mene
zelela bi znati sve o in vitro oplodnji
Odgovori