Mucnina
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Mucnina
Можеш да попијеш једну таблету оног лека против мучнине. Мислим да се зове Клометол.
Неће ти нашкодити а можда помогне. Мени се једном нешто слично десило па сам тако решио проблем. Била ми је мука као да сам се прејео а скоро ништа нисам јео.
Неће ти нашкодити а можда помогне. Мени се једном нешто слично десило па сам тако решио проблем. Била ми је мука као да сам се прејео а скоро ништа нисам јео.
Hvala! Upravo sam popila Klometol. Nadam se da ce pomoci...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да ли су ти извадили жучну кесу?
Jesu. Zucna kesa mi je izvadjena pre godinu dana.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да ли ти је помогао Клометол?
Пошто су извадили жучну кесу онда једино не смеш да једеш много масно. Треба из исхране да избациш маргарин и зејтин, бар колико је мени познато.
Пошто су извадили жучну кесу онда једино не смеш да једеш много масно. Треба из исхране да избациш маргарин и зејтин, бар колико је мени познато.
Pomogao mi je Klometol, ali ne bas sasvim. I dalje osecam ponekad da mi stomak reaguje na hranu. Mozda bi trebalo da nastavim da ga uzimam, ali sam sada mnogo bolje.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Треба да закључиш шта ти од хране смета па да једеш само оно што ти прија.
Хемију као што је Клометол треба да користиш само онда када заиста мораш, а никако редовно да га употребљаваш.
Хемију као што је Клометол треба да користиш само онда када заиста мораш, а никако редовно да га употребљаваш.
- dr.Ubiparip
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 09, 2015 10:06 am
Iskoristit ću ovu temu, iako nije najprikladnija, no pitanje je manje bitno da ima posebnu temu, stoga ću ovdje pitati.
Vjerujem da mnogi kao i ja imate problema s apetitom tijekom ovih ljetnih dana. Naravno, tijelo svejedno treba određen broj bjelančevina, vitamina, minerala, etc. Kako na to gledaju doktori da se isti nadomjeste raznim tablieticama, pilulama ili nekim tipom unosa istih u prahu?
Jednostavno, po vrućinama jedem jednom do dva puta dnevno, ujutro i navečer, kako me ulovi. To nije zdravo i povremeno osjetim pad imuniteta. Moram nešto promjeniti, a teško se prisiljavam češće jesti.
Vjerujem da mnogi kao i ja imate problema s apetitom tijekom ovih ljetnih dana. Naravno, tijelo svejedno treba određen broj bjelančevina, vitamina, minerala, etc. Kako na to gledaju doktori da se isti nadomjeste raznim tablieticama, pilulama ili nekim tipom unosa istih u prahu?
Jednostavno, po vrućinama jedem jednom do dva puta dnevno, ujutro i navečer, kako me ulovi. To nije zdravo i povremeno osjetim pad imuniteta. Moram nešto promjeniti, a teško se prisiljavam češće jesti.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Мислим да је сасвим нормално да на врућинама опада апетит. То сам видео код свих које познајем а који су о томе причали. Због тога се по врућинама једе лакша храна: воћке и поврћке. Можда сир и паприка, јаја, кисело млеко...