Da li je test uvek tacan
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 12, 2014 2:49 pm
Da li je test uvek tacan
Postovani, molim za odgovor. Poslednju menstruaciju sam imala 23.04.2016, uradila sam test za trudnocu 06.06. on je pokazao negativan rezultat. Otisla kod ginekologa, on na godisnjem, sestrice rekle da ponovim test. Ponovila test za trudnocu 13.06. on je opet negativan, dosla kod ginekologa, sestrica prenela problem, doktorica porucila da 29.06 zovem da zakazem za sledeci mesec. Ja sam prestravljena, ne znam da li bez obzira na test mogu da budem trudna. Trudnocu ne zelim el imam vec 44 godine. Moze li neka pomoc.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Da li je test uvek tacan
Иако сам слабо информисан из ове области знам да тестови из мокраће нису поуздани. Само су информативног карактера. Треба да урадиш анализу крви. Нажалост детаље не знам.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 08, 2013 12:21 am
Re: Da li je test uvek tacan
Test iz apoteke koji se radi uz pomoc mokrace moze biti lazno pozitivan i lazno negativan a osim toga mora od odnosa da prodje vise od deset dana da bi pokazao trudnocu.Najpouzdaniji test je preko krvi,HCG-beta i referentne vrednosti koje pokazuju trudnocu su <5 i u postmenopauzi <7 sve ostalo tj.ispod ovih vrednosti nije trudnoca.idem do kraja napisao:Postovani, molim za odgovor. Poslednju menstruaciju sam imala 23.04.2016, uradila sam test za trudnocu 06.06. on je pokazao negativan rezultat. Otisla kod ginekologa, on na godisnjem, sestrice rekle da ponovim test. Ponovila test za trudnocu 13.06. on je opet negativan, dosla kod ginekologa, sestrica prenela problem, doktorica porucila da 29.06 zovem da zakazem za sledeci mesec. Ja sam prestravljena, ne znam da li bez obzira na test mogu da budem trudna. Trudnocu ne zelim el imam vec 44 godine. Moze li neka pomoc.