Pomoc!!!

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Crnogorka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 21, 2016 5:09 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pomoc!!!

Post od Crnogorka »

Pozdrav svima!
Naime,pojavio se stomacni virus i naravno ,nije me zaobislo ni povracanje ni ostale propratne radnje.Taj virus traje najvise dva dana ali meni vec peti dan jedva da je bolje.Imam jake grceve,bol oko pupka ,mucnine.Primila sam infuziju ,popila streptazol sto je trebalo da mi ublazi sve to.Primjetila sam da kad me uhvate grcevi ,cim pojedem nesto,oni popuste,ali izgubila sam apetit,pritom ostavila cigarete i kafu.Problrm su jaki bolovi u zeludcu ,grcevi,gasovi i mucnine,dijareja i sve to prati grozan smrad.Osjecam se kao u paklu jer nista ne pomaze.Dala sam krv za Helicobacter pylori jer sam vec jednom imala cir dvanaestopalacnog crijeva . Zanima me da li je moguce da sam navukla kandidu jer je nemoguce da stomacni virus ovoliko traje i da mu nicim ne mogu stati na put.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Pomoc!!!

Post od aaaca »

Ено једне моје пријатељице која има исте проблеме од петка. Тврдоглава је па је тек јуче почела да пије Мултилак и Лоперамид.

Има пуно чајева против пролива који је веома важно зауставити што пре.

Мораш да једеш и пијеш пуно течности. Најбоље су домаће супице, двопек, кромпир.
Odgovori