bol lijevo od zeluca,ispod rebara,lopatica

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
rstupal26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 14, 2016 9:59 pm

bol lijevo od zeluca,ispod rebara,lopatica

Post od rstupal26 »

poštovanje,neka se netko ne naljuti ako sam sto krivo,ima 3 godine bol lijevo popusti pa malo pojaca,ima 2 mjeseca ne pusta, radio gastroskopiju,gastritis ,upala zelucane ovojnice,cekam tumorske markere,uzorke stolice na kandidu u sta ja znam i onda ako budu markeri u redu nece mi raditi kolonoskopiju,radio ju ima 3 godine,navodno moze se probiti crijevo a nije potrebe.boli me lijeve ruka.nemam snage,nemoc vrtoglavica ne mogu nista,gastroenteorolog kaze po nalazu ultrazvuka ima 2 mjeseca i magneta ima godinu, uvecana slezena,mala cista na bubregu njegov zakljucak slezena odumire hajde hematologu,medutim hematolog za 5 mjeseci.dali netko ima neko rjesenje.ne mogu hodat radit nista
:oops: :cry:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: bol lijevo od zeluca,ispod rebara,lopatica

Post od aaaca »

За слезину и бубрег не знам али остало је типично за укљештење на неком или више спојева ребара и кичме - око лопатица.
Odgovori