Pozdrav za doktore i članove foruma!
Imam pitanje za vas, a verujem da ce mi odgovori pomoci.
Polomio sam petu metarzalnu (ili tako nesto) kost na desnom stopalu. Nosio gips 6 nedelja, nakon gipsa krenuo na terapije struje, magneti i kinezi, prohodao za 5-6 dana, i bacio stake. Sto se noge tice ona je ok i ne boli me stalno samo ponekad na dodir tog mesta.
Moj problem su sada ledja, konkretno donji deo ledja. Radim posao za računarom i svestan sam da je to problem. Na sistematskom pre 10 dana konstatovana mi je kifoza i skolioza kičme, a sada nakon ovog perioda sa problemom kretanja bol u donjem delu kicme je postao svakodnevan. Nije jak da me nesto sprecava ali se ujutru 2h nakon ustajanja pojavi i stalno je smetnja prisutna tokom celog dana.
Moja pitanja su da li ovo moze da ima veze sa povredom noge, odnosno da sada ne hodam normalno i stvaram problem kičme? Da li da čekam da to prođe ili da počnem sa nekim terapijama? Fizijatri koje sam posecivao su totalno lagodni i mirni po ovom pitanju a ja sa 28 godina ne mogu da prihvatim bol u kičmi 20h dnevno.
Zahvaljujem se unapred na odgovoru.
Petar Bulatović
Pitajte fizijatra-povrede, bolovi, fizikalna terapija
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Pitajte fizijatra-povrede, bolovi, fizikalna terapija
Може да има везе са неправилним ходом због повреде.
Препоручујем ти Истеки. Мене је препородио. Погледај га на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Кичма. Наравно потребна је свакодневна употреба Истекија и решен проблем. Користим га већ 10 година свакодневно и пресрећан сам. Планирам бар још 50 година.
Препоручујем ти Истеки. Мене је препородио. Погледај га на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Кичма. Наравно потребна је свакодневна употреба Истекија и решен проблем. Користим га већ 10 година свакодневно и пресрећан сам. Планирам бар још 50 година.

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 26, 2016 8:08 pm
Hvala puno na odgovoru.
Probaću, imam svo ovo vreme kao problem sa stomakom, osećaj kao da mi se zatežu creva i definitivno ću morati da odem kod lekara da detaljno sve proverim.
Sumnjam da mi se bol zbog problema sa stomakom prenosi na donji deo ledja jer je izrazeniji prilikom obroka pa da vidimo gde su problemi.
Svakako da cu savet poslusati, kicma je problem u svakom slučaju!
HVALAAAA!!!
Probaću, imam svo ovo vreme kao problem sa stomakom, osećaj kao da mi se zatežu creva i definitivno ću morati da odem kod lekara da detaljno sve proverim.
Sumnjam da mi se bol zbog problema sa stomakom prenosi na donji deo ledja jer je izrazeniji prilikom obroka pa da vidimo gde su problemi.
Svakako da cu savet poslusati, kicma je problem u svakom slučaju!
HVALAAAA!!!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Само буди упоран и памет у главу.