Od maja ove godine imam upalu jajnika , koju nikako da izlecim kako treba, tj do kraja.
Radila sam cini mi se sve moguce analize koje postoje!
Sekret III grupa
Papa II grupa
hlamidija mikoplazma i ureaplazma negativna
Cervikalni i vaginalni bris ,na rezultatima pise saprofitna flora!
Inace imam ranicu na grlicu materice, koju su do sada samo pratili (da li je moguce da mi je sekret III grupa zbog toga?Poslednje sto sam imala od terapije je 10 dana eritromicin, nakon toga 7 dana injekcije gentamicin+ orvagil tablete,I dobila hemomicin (cini mi se da se tako zove) kao pomocnu terapiju protiv upala, koju sam popila.
Sada treba da idem na kontrolu,i imam zakazan ultrazvuk,i doktorka je rela da treba da vidimo nesto i za ranicu zato sto sam pri uzimanju briseva za hlamidiju krvarila.. inace i posle svih tih terapija i dalje osecam bol u jajnicima tj samo u desnom , sa levim nisam imala nikakvih problema,sto mi je isto cudno!
DA li vi imate mozda neki savet , sta bi trebalo jos da uradim. Ako postoji jos nesto od analiza sto smo mozda doktorka i ja preskocile?
Prilicno sam uplasena

I da jos da napomenem radila sam i krvnu sliku koja je ok (tako mi je doktorka rekla) I urin (ok je sveje u granicama normale ) I urinokulturu gde mi je pisalo bakterija proteus mirabilis u 1ml urina nadjeno je 5000 klica i pored toga pise nalaz bez znacaja? da li je moguce da mi je od te bakterije nastala upala?

Doktorka je sumnjala da posto mi upala toliko traje i s obzirom na III grupu da je hlamidija u pitanju, ali posto se ispostavilo da nije , (sva sreca