hitno mi je potrebna pomoc,pisite!!!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

mishmali
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mishmali »

nenadns,gde se nalazi higijenski zavod?hocu reci,da limislimo na isti?uput nije problem a malo mi je cudno da se hlamidija ne placa posto se svuda placa a placa se i cervikalni bris u drzavnim oko 350 din!oprosti,ali za hiv nisam znala da su se unapredili :lol:
moilim te reci mi gde je zavod!
ka1,na vratu ne mogu da ih napipam posto one ne bi ni trebalo da se pipaju nimalo ako je sve uredu!u preponama ih napipam kad pritisnem,inace mi ne prave probleme osim sto se tako ponekad neka naduje i boli jako kao potkozna bubuljica a vec sutra prodje!meni je to sve cudno i plasim se jer mi se to od skoro desava!od pre 2,3 meseca!
radila sam papa test i pripada 2grupi pa mislim da je mozda zbog toga!
aleksandra,posavetuj se sa dr ali bi ti rekla da uradis ipak da vidis stanje i da skines sumnje!gde god sam pitala dosad,svuda placas hlamidiju.nije mi jasno:hoce da vodimo racuna o reproduktivnom zdravljhu a cene su im haos!videcu jos u studentskoj poliklinici ako ti to nesto znaci!
pisite ljudi!cujemo se :roll:
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Pa 2 grupa Papa je dobar nalaz - u redu je.

Kazem ti za zlezde na preponama, ja ih imam godinama i nemam nikakvih problema. I lekari su mi rekli da je to ok. Jedino sto sto se nekada neka poveca, jednom u sto godina. Ali i tada ne boli bas jako kao sto ti kazes. I ne vidi se odokativno da se nesto nadulo ili povecalo. Jednostavno je povecana ali unutra. Tada sam usput odradio i ultra zvuk svega zivoga + analizu krvi + analizu mokrace. Jedino nisam radio bris uretre jer kapiram da ne treba. Nemam simptome nikakve a i nisam imao rizicne odnose. Kapiras, zlezde su mi se pojavile mozda cak i u periodu dok sam jos bio nevin... tako da nema to veze sa polnim bolestima...

Inace, i na vratu mozes da ih napipas ako znas gde da pipas (i kada je sve u redu).
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Preterao sam, nije bas od kada sam bio nevin. Definitivno je to bilo nakon toga. Ipak, to mi stoji tako godinama i kapiram da je to manifestacija neke bolesti, vec bih se raspao do sada. :lol: Jeste da mogu da se napipaju ali su mirne. Secam se da mi se prvo pojavila desna pa leva. Cak me je jednom boluckalo blize polnom organu, kao da se na tom potezu stvorila jos neka zlezdica, imam utisak kao da je to neka vena na kojoj se stvaraju zadebljanja. Mislim da je to meni od napora.
mishmali
Aktivan član
Aktivan član

Post od mishmali »

znam kazem ti isto mi je ko tebi! am mozda sam se istripovala jer nikad ranije nisam obratila paznju na njih i kad me jedna zabolela bezveze,ja je napipala i sad su mozda i normalne ali ja to ne znam zato sto im se nisam obratila sa paznjom :) pre tripovanja!ako me razumes.....
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Naravno da te razumem - sto se tripovanja tice po pitanju zdravlja nema goreg od mene. Mislio sam da imam sve moguce bolesti a ispostavilo se da sam zdrav kao dren. :lol:
mishmali
Aktivan član
Aktivan član

Post od mishmali »

uuuuuuuuuuuu,znam dosta takvih kao ti!mada kad je zdravlje u pitanju,nije to lose samo ako nije preterano!
kako smo se lepo ispricali nas dvoje,Boze,Boze..... :D :lol:
nego,da li bi znao o kom higijenskom zavodu(cini mi se) mi je govorio nenadns?zavrsih sa ispitima pa sad imam malo vise vremena da se istestiram kao besna :D
pozdrav..... :wink:
nenadns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm

...

Post od nenadns »

za mishmali: Mislim na gradski zavod za zastitu zdravlja ili higijenski zavod. Ne znam stvarno gde se nalazi u Beogradu, mislim da je u ulici 29. nobvembra (bivsi naziv ulice)
U novom sadu je u futoskoj 121.
Inace, koliko ja znam hiv se besplatno radi i u studentskom zdravstvenom centru.
Odgovori