Da ne citiram dalje, kažu da dečko nije imao problema sa zdravljem i da je prošao zdravstvene preglede na početku sezone.Košarkaš Danilovgrada Petar Vukasojević (19) u subotu je, od posledica teškog srčanog udara, umro na parketu dvorane OŠ "Jugoslavija" u Baru, za vreme utakmice svog tima sa Mornarom.
Tragedija se dogodila u 16. minutu susreta, kod rezultata 38:37 za Mornar, kada se Vukasojević, koji je samo nekoliko trenutaka ranije izašao iz igre, stropoštao se na parket, uz jake trzaje tela. Nedugo zatim u dvoranu je stigla i ekipa Hitne pomoći i posle bezuspešne reanimacije elektrošokovima, Vukasojević je prebačen u barsku bolnicu. Pomoći, međutim, nije bilo...
Ako se to desi dečku od 19 godina koji je aktivni sportista i potpuno je bio zdrav, kako ja onda da se ne plašim da se tako nešto može dogoditi i meni? Moje pitanje doktorima (pre svega doktoru Ivici, pošto on ima najviše strpljenja sa nama Internet pacijentima), da li je stvarno moguće da se ovako nešto desi potpuno zdravom mladiću?