Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Draga KK
strasno me se dojmio tvoj post koji si napisala. . .Svakome se njegova tuga i nevolja cini najvecom i najtezom, ali treba covjek biti realan, i priznati. . Treba natcovjecja snaga da se kroz takvo iskustvo prodje, a i nista manja da se o tome prica.
Nemam nista posebno pametno da ti kazem, sve vec i sama znas. Zelim samo da ti posaljem pozdrav i da ti pozelim ono sto i samoj sebi zelim. .
draga KK,bas me je tvoje pismo potreslo,i kao osobu,i kao buducu majku,jer i ja se nadam tome!uostalom,kao i sve mi zene.zaista ne znam kako da te ohrabrim,mogu samo da pretpostavim kaoliko snage treba za sve to,da se sve to prezivi i ostane normalan,a to mora.jer,uvek postoji nada za jos jedno bice,koje te ceka,koje ce se stvoriti,koje ce cekati da ga zagrlis i da mu poklonis svu svoju ljubav.ja nikad nisam bila trudna,u braku sam 4 godine,suprug je imao operaciju varikokele,posle toga su mu se rezultati spermograma jako popravili,kod mene je sve u redu....i nastavak je klasicna prica.ipak nije sve u redu,jer se To ne desava.ipak,postala sam nedavno tetka,za koji dan cu ponovo(druga snaja treba da porodi) i ja to zajedno sa njom zeljno iscekujem...a opet,svi u porodici cekaju moje!malo je to opterecujuce,odgovarati na sva ta pitanja,i obavezno je to prvo:pa sta vi vec cekate?!verovatno cekam da se zvezde nameste u polozaj koji nama odgovara!sta drugo da im kazem?!veliki pozdrav svima koji imaju iste probleme i drago mi je da bar tu mozemo malo da se izjadamo,pa nam bude lakse medju ljudima koji se razumeju
Draga KK, iako ja nisam imala ni slican problem, zelela sam da Vam se javim i da Vam porucim da sam bila svedok cuda u zivotu, da Bog sve gleda i da sve ima razlog sto se desava.Mojoj prof. se takodje desilo slicno, osim sto su bili blizanci u pitanju.Sada ima cerku od 11 god, najzivlju i najzdraviju na svetu.Tako da uvek ima nade, plemenitim ljudima se stpljenje isplati i nagradi.Zelim Vam se ostvari najveza zelja, a to ce se sigurno desiti kad bude najbolje vreme za to.pozdrav.
E ja sam se posle pisma KK rasplakala,pošto sam i ovako u blagoj depresiji (koja me obično i uhvati negde sa jeseni) .A što se tiče problema ja već ulazim u treću ,četvrtu godinu kako se nadam da ''neću dobiti''.
Pa onda dodjem u fazu ubedjivanja da je život lep i kad ga sami isplaniramo ,samo nas dvoje ,pa sam počela sebe da ubedjujem kako pored dece neću više biti slobodna da nego će se sve vrteti oko toga i tako malo po malo ....ali ni moja podsvest nije toliko jaka da se ubedim u takve laži.E onda sam u svemu nalazila krivci za razlog moje izrazite nervoze,i zato što još nemam posao i sve i svako mi je kriv a naravno tu najviše ispašta moj suprug koji sve to strpljivo pokušava da dovede u normalu.
Onda sam u medjuvremenu izazvala i kardiološke probleme smanjen imunitet ,aritmije koje mi ne daju mira,SVE ZBOG NERVIRANJA
i....ČEMU SVE TO ,sa tim mi nikako neće biti bolje niti ću pod nervozom zatrudneti....Ali moramo da verujemo, valjda je vera još jedino što nas drži(bar mene),posustanem (naročito u pms) pa se dignem.....pa opet i eto valjda nam je svima tako ,nažalost nekom malo gore ,nekom malo bojlje...ali tuga ja tuga.
Prvo svima da se zahvalim na lepim recima i zeljama.
Minjab i ostale - nervoze i depresije ne sme da bude! Znam da je to normalna reakcija, ali dozvolite to sebi u ogranicenim kolicinama. Kad dobijete slobodno se isplacite koliko zelite, mooze i ceo dan, pa cak i nekoliko dana. Posle toga sledi period pre ovulacije pa ovulacija - vreme za stromodan, ali i dalje vrlo interesantan nacin za pravljenje dece
To svakako nije period kada treba biti lose raspolozen, ni u danima koji slede . Uvek pomislite na to da je moguce da je bebica vec tu i da joj nerviranje nece pomoci da tu i ostane, depresija nije dobrodoslica za bebu!!!!!!
KK,mnogo znači kad mi to kaže neko ko je sve to preživeo, onda znači da se može kontrolisati sve. A moj trud nekad baš ume da popusti da ne mogu sebe da prepoznam Ipak gore glavu i Bogu hvala što imam pored sebe divnu osobu koja ima strpljenja za mene .
Ja zelim svima nama bar po jednu bebicu u 2007.! Ja se nista ne bih bunila ako bi bili blizanci!
Devojke, glavu gore! Kao sto sam vec napisala u nekon prethodnom postu - depresija nije dobrodoslica za bebu! Setite se toga!