Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Misljenje,savet
PostPoslato: Sub Jan 22, 2005 1:55 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 30, 2004 2:49 am
Postovani,

Imam dva pitanja.Prvo me zanima da li anticelulitna sredstva mogu da izazovu pojavu strija i kako to preduprediti.Kao i koje je po vama najefikasnije sredstvo za celulit.Drugo me zanima da li korisenje mleka za telo moze kad se prestane koristiti stvoriti kod koze nazovimo to zavisnoscu koja se manifestuje u povremenom svrabu a da nije nikakvo kozno oboljenje u pitanju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: Ned Jan 23, 2005 4:19 am 
OffLine Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Najefikasnije sredstvo za celulit je endermoloska terapija individualno odredjenom softverskom kombinacijom koja odgovara postojecem stanju vezivnog tkiva klijenta bilo da se radi o razlicitim klinickim oblicima celulita
ili strijama. neki preparati za celulit kao sto su tretinoin i centela deluju i na celulit ali slabije. kod istovremene pojave strija i celulita prvo se paznja usmerava na celulit gde je defekt vezuivnig tkiva u dubljim slojevima u odnosu na pvrsinu koze.
Sto se tice mleka za telo ne moze se reci da njihoca primena stvara zavisnost. Kad god ih namazemo posle kupanbja ono dobro deluje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: Ned Jan 23, 2005 6:50 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 2:56 pm
A sta je najbolje za ublazavanje strija (tj. njihove vidljivosti), posto se, koliko ja znam, ne mogu definitivno ukloniti, ili??? :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: Ned Jan 23, 2005 10:40 pm 
OffLine Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Postoji citav program aparaturni i preparativni. Nd Yag laser i excimerlaser, nikako se ne savetuje suncanje, a dok cekamo da se i kod nas pojave ovi aparati savetuje se centela tretinoin, vocne kiseline u kucnoj i profesionalnoj nezi IPL, LLLT, Endermologija itd....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata