Pijem ksalol 0.5 ujutru i uvece i 1/4 propranolola zbog bolova u grudima i rukama, probadanja u grudnom kosu, vrtoglavica, gubitka vazduha vec 6-7 meseci.
Povecana mi je doza ksalola od 0.25 na 0.5 ali to ne resava problem. Sve analize srca su uradjene i ok su kao i stitne zlezde i krvi ali opet imam istih problema . Ovo mi sve stvara dodatnu nervozu i ne znam kako da resim svoj problem.
Imate li neki savet?
Ima li resenja?
Meni ovo liči na anksiozni poremećaj. Ne znam koji specijalista ti je prepisao terapiju, ali moja preporuka je da posetiš psihijatra. Prolazio sam kroz slične probleme i situacija mi se prilično normalizovala posle terapije koja je kombinovala jedan anksiolitik i jedan antidepresiv. Ne boj se odlaska kod psihijatra, on ti može samo pomoći kao i svaki drugi lekar.
Moje savete uzmi sa rezervom, jer nisam lekar, ali ti ovo govorim iz ličnog iskustva.
Moje savete uzmi sa rezervom, jer nisam lekar, ali ti ovo govorim iz ličnog iskustva.
Ima li resenja?
Idem vec 2 meseca kod psihologa na razgovore ali radimo neke vezbe disanja, relaksacije, razgovaramo i ona ocigledno pokusava da pronadje nesto iz mog zivota sto uzrokuje ove probleme. Ja sama ne znam koliko ovo moze da pomogne posto sam relativno zadovoljna svojim zivotom i nemam posebnih problema a i nema neke vajde od toga.....
Sve vreme se plasim da nije u pitanju srce i tog straha ne mogu da se oslobodim....
Sve vreme se plasim da nije u pitanju srce i tog straha ne mogu da se oslobodim....
Ima li resenja?
Koji antidepresiv biste Vi preporucili u kombinaciji sa ksalolom i propranololom?