Stomacni virus?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dejan-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 05, 2012 9:05 pm

Stomacni virus?

Post od Dejan- »

Pozdrav.

Ima vec 2-3 dana kako sam bolestan, a ne mogu da prepoznam koja bi bolest bila u pitanju posto ovo nisam imao dosad. Za razliku od obicnog stomacnog virusa sa dijarejom i povracanjem, ovo je nesto skroz drugo, pa me zanima ako neko prepoznaje simptome cisto da znam jel neka opasnija bakterija ili virus.

U pocetku sam imao bol u gornjem delu stomaka i nadimanje sa gasovima. Uvece sam imao neku manju groznicu da bi ujutru imao zapusen nos, temperaturu ceo dan, glava me bolela i donekle sam imao osecaj kao da mi se kaslje iako nemam sta da iskasljem. Onda su pocele noge da me bole i misici, najvise donji deo ledja koji mi i sada boli. Danas nemam temperaturu, ali po ceo dan imam dijareju i bolove u stomaku kad god se pomerim negde tipa ako ustanem da prosetam tad me zaboli i obrnuto. Evo sada pred spavanje opet me hvata groznica i vrat mi se koci, ali mogu da ga pomeram.
Povracao nisam i nemam nagon za povracanje, samo dijareja pracena gasovima i bolovima zbog nadutosti koji prestaju cim zavrsim sve u WC-u, pa tad nastaje neko olaksanje. A toga ne bude puno tokom dana, ne moram da idem cesto u WC.

Burazer mi je imao isto pre mene, ali je prelezao za 3-4 dana, i imao je lakse, isao je u skolu i kretao se. Sada mi oca isto hvata, na isti problem se zali.

Mozete li mi reci o cemu se radi, da li je obican stomacni virus ili nesto drugo i kako bih mogao brzo da ga se resim.

Hvala svima unapred.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Stomacni virus?

Post od aaaca »

Мислим да јесте стомачни вирус. Брзина прележавања зависи од имунитета.

Треба да пијеш Мултилак због опоравка црева. Осим тога пуно чисте воде да пијеш а помало и лимунаде са медом.
Odgovori