Po nekad mi se desi nesto "malo" cudno...Naime, u liniji pupka, ali s leve strane (malo pre "pistolja") po nekad osetim neki osecak koji bih mogao da okarakterisem kao neprijatan. Ne boli,ne pece,nije grc...nesto kao da je nesto ispod malo naduveno, ili iziritirano.
Sta li to moze biti?
Cudan osecaj u levom delu stomaka
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Cudan osecaj u levom delu stomaka
Неки проблем у дебелом цреву.
Vec duze vreme mislim da je ono najgore, pratim jos neke simptome ali ih ne uocavam 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Каква ти је столица? Колико често је имаш?
Jednom dnevno je minimum, kako kad, nekad je meksa,nekad tvrdja. Dosta mesam razlicitih stvari oko jela, na primer jedem voce pa popijem mleko,pa mi je tesko da utvrdim kad imam meksu ili dijareju.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Можда имаш неку блажу упалу дебелог црева. Требао би да пробаш са Мултилак пробиотиком (један дневно) заједно са Натрол Ацидофулисом (три пута по један). Мултилак да пијеш месец дана, а Ацидофилус да продужиш још неки месец.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 09, 2016 9:27 pm
Imam isti problem,ako otkrijes uzrok molim te javi mi!
Evo na primer, danas oko 20h sam imao normalnu stolicu, medjutim pre 15-ak minuta je poceo stomak da me boli u centralnom delu, i imao sam dijareju, ne kao vodu vec gusce, iz cista mira.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Можда ти нешто од хране није одговарало па наишло на оштећени део дебелог црева и изазвало грчеве и превремено избацивање столице.
Mislim da adekvatna ishrana može mnogo da pomogne, a i mentalno zdravlje.
Ako si nervozan ili imaš slične manifestacije može i to biti uzrok loše probave.
AAAA kretanje i šetnja može izuzetno da pomogne onima koji puno sede i ne kreću se.
Ako si nervozan ili imaš slične manifestacije može i to biti uzrok loše probave.
AAAA kretanje i šetnja može izuzetno da pomogne onima koji puno sede i ne kreću se.