Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.
Zdravo svima ... ovako sve je pocelo pre oko godinu I po dana sve je bilo u redu I samo onda odjednom je pocela da mi se menja stolica bilo je sve normalno, nuzdu sam imao jednom dnevno bez problema a onda se samo razredila odjednom I sad je prolivasta ali nije ono da kazem voda ili tako nesto vec nema oblik I cvrstinu ali ima masu...sto se tice boje I mirisa sve je okej nista cudno kao sto je I do sad bilo I sad je razlika sto imam mnogo cesce stolice po 2-3-4 puta dnevno a desava se da se na neko vreme vrati u normalu pa opet u krug... nzm sta da radim trazio sam po internet ali nisam uspeo nista da nadjem sto se tice ishrane sve je kao I pre nikakva razliku u ishrani se nije promenila... eto sve je isto samo mi se stolica promenila I to me ubija zato sto mi pravi problem zbog skole izlazaka drustva I ostalih aktivnosti iz razloga sto nikad ne znam kad cu morati u wc . Hvala unapred! (izvinjavam se ako sam negde pogresio sto se tice gramatike )
Вероватно имаш упалу дебелог црева, за сада блажу варијанту.
Препоручио бих ти да пијеш Мултилак један пут дневно и Натрол Ацидофилус три пута по једну капсулу. То све иде пола сата или више пре јела - на празан желудац. И тако неколико месеци.
Ne bi bilo loše, da ipak promenis nacin ishrane, mozes procitati na netu sta je dobro a sta ne, a svakako bih i otisao kod gastroenterologa, jer ti to već dugo traje.
Nervozu moras obuzdati kako god znas i umes, nista ti ne vredi ako to nije ok.
NE DOZVOLI DA ZAGLIBIŠ DUBLJE-nezgodna ti je to kombinacija posebno ako je i nervoza uzrok, mada verujem da nije i jedini.
Srecno