Veoma nervozan stomak

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnik1111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 28, 2016 11:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Veoma nervozan stomak

Post od Korisnik1111 »

Pozdrav svima! Vec par godina imam velikih problema sa stomakom. :roll: Problemi su poceli u skoli. Na pocetku kad god sam imao neko vaznije odgovaranje ili kontrolni , morao sam da idem u wc...

Kako je vreme prolazilo problem je postajao veci , stomak je poceo da mi pravi problem i na redovnim casovima (ne svakodnevno, ali se cesto desava ) , i kada izadjem u grad ili bilo gde, gde znam da cu se zadrzati duze vreme i dalje od kuce. Jednostavno ne mogu nigde da idem slobodno van kuce a da ne moram bar jednom da odem u wc. :( Kao da mi je u rutinu uslo da idem u wc gde god odem. Da stvar bude gora , mnogi drugovi su me ismevali zbog mog problema , pa me je pomalo i sramota da trcim u wc kada sam u drustvu i zbog toga izbegavam da izlazim. :oops:

Da napomenem da mi kod kuce stomak potpuno normalno fukncionise, sve dok ne treba da idem negde van (skola , grad , ili bilo gde)
Bio sam na sto pregledu kod lekara , nisu mi pronasli nista .
Isao sam na razgovore kod psihologa , ali nisam primetio nikakvo poboljsanje .
Problem trenutno resavam sa loperamidom , ali to je kratkorocno resenje i ne treba ga cesto uzimati.

Ako neko ima slican problem ili savet , neka pise... Nadam se da cu uspeti da se izborim sa ovom mukom
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Veoma nervozan stomak

Post od aaaca »

Предлажем ти чишћење мисли и опуштање у тишини пред излазак или пред школу. Требало би пола сата да буде довољно.
Korisnik1111
Novi član
Novi član

Post od Korisnik1111 »

Hvala na savetu! Primetio sam da uglavnom razmisljam u napred sta ce se desiti i samim tim sebi stvaram nepotreban pritisak... :-?
Pokusavao sam da izbacim stomak iz misli ali bezuspesno :(
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Имао сам сличне проблеме па сам их тако решавао.
Korisnik1111
Novi član
Novi član

Post od Korisnik1111 »

Hvala! Pokusacu na taj nacin , nadam se da ce delovati :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Јави резултате.
Odgovori