Moolim pomoc
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 22, 2016 5:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Moolim pomoc
vec sam duze vrijeme bas naduta i imala sam bolove u trbuhu u zelucu i bolove iapod oba rebrena luka,vise lijevo, probadanje a lijeve strane, probadabje u prsima, manje jedem a sad ko da imam i skembu a malo jedem. sto bi moglo bit
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 04, 2014 2:48 pm
Re: Moolim pomoc
Kakva ti je stolica? Da li si u skorije vreme pila antibiotike? Jesi li probala da promeniš režim ishrane? Samo čajevi, supice, kuvano meso, jaja, povrće. Bez belog brašna, kvasca, mleka i šećera?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 22, 2016 5:34 pm
stolica cini mi se da je malo skuzava i cesta nekad i par puta dnevno.pilg sam antibiotike u 10i 1.mj al tak sam naduta od 12.mj samo mi se sad cini da svakim danom sve vise ko dj sam trudna a pijem ranix koji mi je prepisala doktorica i jeden laksu hranu kako mi je i rekla i nista bolje i boli me zeludac i ugl se siri na lijevu stranu
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Имаш озбиљније проблеме са органима за варење. Вероватно имаш неки чирић у желуцу и кандиду у цревима због које се надимаш. Слуз у столици обично указује на упалу слузокоже дебелог црева. Мени та твоја ситуација делује прилично запуштено јер није могла да почне од јуче. Прочитај шта см писао на мом сајту http://* у Савети, Здравље па онда редом: Желудац, Столица и тако даље.
У принципу бих ти саветовао терапију содом бикарбоном, квалитетним пробиотицима, домаћим кефиром и слично.
У принципу бих ти саветовао терапију содом бикарбоном, квалитетним пробиотицима, домаћим кефиром и слично.