Pilonidalna cista i trening ?? (hitno plz)

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
fanstebre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 20, 2015 9:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pilonidalna cista i trening ?? (hitno plz)

Post od fanstebre »

Cini mi se da imam pilonidalnu cistu, oseca se jedva pod prstima kao neka duguljasta izraslina.....za sad su simptomi vrlo blagi, ponekad me zasvrbi ali nista strasno i redovno odrzavam higijenu pogotovo posle velike nuzde. Zanima me koliko dugo se lece ti prvi, najblazi simptomi i da li je potrebna hirurska intervencija ili mogu da dobijem neku mast ???
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Pilonidalna cista i trening ?? (hitno plz)

Post od aaaca »

Форум ти је пун људи који су се напатили са тиме.

Препоручујем ти да узмеш Флогоцид и Ихтиол-камфор креме па да пробаш. Неко је на форуму лепо описао како их је користио али се не сећам ко. Потражи.
fanstebre
Novi član
Novi član

Post od fanstebre »

A kakve su sanse da je to nesto sto ima slicne simptome kao pilonidalna cista, a nije to ?? Pre par meseci sma imao hemoroide oni su se povukli ali nakon 2-3 meseca od povlacenja poceo sam da osecam svrab u tom delu.....
Nema bola dok sedim nekad me zasvrbi i to je to cak i da nekad zaboli na dodir bol je beznacajan.....
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Колико ми је познато та циста је на сасвим другом месту (изнад чмара) па не може да се побрка са хемороидима.
fanstebre
Novi član
Novi član

Post od fanstebre »

I kod mene se nalazi iznad cmara ali ne bas visoko na trtici....
Primetio sam da kad jedem nesto ljuto pocne da me svrbi taj deo pa sad me zanima koliko to moze da ima veze sa pilonidalnom cistom?
Odgovori